Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Nyheder

4. TYM T395 HST til samme kommune.

TYM traktor nummer fire i rækken til samme kommune. Efter der blev igangsat tre stk. magen til i vinteren 2021-2022, faldt valget igen på denne TYM 395 HST.Den vinder bl.a. på dens snilde, den plane bund i kabinen, med store døre og nem adgang. Brugervenligheden og det gode udsyn fra den firestolpede kabine.
Med leverede dækmontering er traktoren inde på 132 cm, som passer perfekt til kommunens fortovs snerydning.


Vi takker for tilliden!

Maskiner Under BroenMød os på Maskiner Under Broen onsdag og torsdag i Middelfart.
Vi har samlet produkt- og reservedelsspecialister, et bredt udvalg af maskiner og en stor pose godt humør. Nu glæder vi os til at byde alle velkommen på årets store messe indenfor anlæg, park og golf.
Vi kommer med vores nye messekoncept - Helms Vidensdeling. Se mere herunder.
Hent en gratis billet på følgende link: https://maskinerunderbroen.dk/

RejsegildeVi inviterer til rejsegilde i vores kommende Sjællandske domicil på tirsdag d. 28-6-2022 fra 11-14.
Vi vil gerne benytte lejligheden til at fortælle om vores fremtidige projekt. Der har i nogen tid været aktivitet på pladsen, som vi nu markerer med et rejsegilde.
Kig forbi og se hvor langt vi er og få en forfriskning
Tirsdag d. 28-06-2022
Kl. 11:00 – 14:00
Kærup Parkvej, Ringsted

'Åben Maskinvej' er tilbage!

Kom og hils på, få noget godt at spise og se en masse maskiner. Kærup Parkvej i Ringsted byder alle maskin-interesserede velkommen på fredag d. 4. og lørdag 5. marts fra kl. 10. Ses vi?


Vi har fyldt huset med et hav af maskinnyheder og samlet alle vores produkt-specialister.


Fredag kl. 12 vil vi ligeledes afholde første spadestik til vores nye Sjællandske domicil - lige ved siden af vores eksisterende.EZ-GO på lager til klar til levering

Vi er klar med et godt tilbud til Jer, på både EZ-GO golfbiler og Cushman Hauler arbejdsbiler. Begge rigtig pålidelige elbiler, til mange års drift. De kører super godt og der ligger utrolig mange års erfaring i disse biler, som alle bliver produceret i USA. 

Her lige et billede af dagens levering direkte fra Augusta i USA.


Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.