Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Nyheder

Åben Maskinvej i Ringsted


Her i weekenden d. 6. og 7. marts 2020 går vi igen sammen med 4 kollegaer på vejen og byder til fælles Åben-hus arrangement.
Vi har genbestilt en gullash-suppe der minder mere om en hakkebøf end en klar-suppe. Så kom forbi og få varmen og stillet sulten.
På arrangementet vil vi vanen tro præsentere nyeste modeller af knækstyrede hjul- og teleskoplæssere fra Schäffer. Vi vil ligeledes stå med et bredt program af TYM kompakttraktorer og McHales græsprogram. Vi byder dertil alle velkommen til en fagsnak omkring Komatsu Forest. Sidste år præsenterede vi importen af McCormick traktorer, som igen i år vil være bredt repræsenteret. I år er vi stolte over at kunne præsentere endnu et nyt stort importprodukt. Vi kan nemlig nu tilbyde topprodukter fra Textron i form af Jacobsen og Ransomes klipperprogram og el-køretøjer fra EZ-GO og Cushman. Vi glæder os til at byde alle fremmødte velkommen!
Fredag den 6. marts fra kl. 10-17
Lørdag den 7. marts fra kl. 10-15

Ny import af topkvalitets klippere og elektriske køretøjer

Vi kan med stolthed præsentere vores nyeste import. Vi har fået en række nye brands fra den amerikanske Textron-koncern i porteføljen.

Det drejer sig om mærkerne Jacobsen og Ransomes - begge med store klippeprogrammer - samt golf- og arbejdskøretøjer fra E-Z-GO og Cushman.


Billede: Her ses Brand Manager Allan S. Helms på netop hjemkommen Jacobsen 


- Udvidelsen passer perfekt ind i vores eksisterende portefølje, og er en klar styrkelse og vores program med topmærker til professionelle. Der er tale om et meget bredt og alsidigt program fra Ransomes og Jacobsen, der har alt i græspleje. Ikke kun de meget professionelle specialmaskiner til golfbaner og stadions, for der er en løsning til stort set alle opgaver i for eksempel kirkegårde, campingpladser, parker og grøftekanter, fortæller Brand Manager Allan S. Helms.

Det bedste klip i branchen

Sideløbende med integrationen af de nye mærker udvider vi sælgerskaren med lidt af en specialist på Ransomes og Jacobsen. Vi har nemlig ansat den tidligere greenkeeper og mekaniker Bo Knudsen, som blandt andet har en fortid på Rungsted Golfklub og kender alt til de nye klippere.

- Blandt greenkeepere er Jacobsen-maskinerne kendt for at have det bedste klip, så det er bestemt et topmærke, vi nu kan præsentere for kunderne hos Helms, siger Bo Knudsen.


Billede: Her ses Bo Knudsen sammen med Kristian Helms og Allan S. Helms


Han er tiltænkt en specialistrolle i forhold til de nye maskiner, som han både kan præsentere, demonstrere, sælge, klargøre og levere.

- Det er alt andet lige en stor fordel for kunden, at det er den samme person hos leverandøren, de har kontakt med gennem hele forløbet, fastslår den nye sælger på Sjælland.

Vi har maskiner på lager og mange flere på vej hjem. Ring eller kom forbi for at høre nærmere. Du er også velkommen til at se mere om maskinerne på følgende links.

 

Jacobsen          http://www.jacobsen.com/europe

Ransomes        http://www.ransomesjacobsen.com/europe

Cushman          https://cushman.txtsv.com/

EZ-GO                https://ezgo.txtsv.com/

 

Denne nyhed er skrevet med udgangspunkt i Grønteknik´s fine artikel:

http://www.gronteknik.dk/artikel/108522-helms-tmt-centret-udvider-med-brands-fra-textron

Glædelig Jul - Merry ChristmasWOW et år at se tilbage på! Vi vil gerne takke alle der har været med på rejsen og gjort 2019 til et så spændende år. Der har været fuld aktivitet og masser af spændende udvikling.

Vi vil gerne ønske en rigtig glædelig jul til dig og dine, og sige en stor tak for samarbejdet i 2019.
Vi ønsker dig også et godt nytår og et lykkebringende 2020,
hvor vi ser frem til et fortsat godt og udviklende samarbejde.

 

The time of year has come around again, Christmas is knocking on the door and the year 2019 is drawing to a close.
We take the opportunity to wish you, your family and staff a Peaceful Advent Season, a Merry Christmas, and a very Happy and Successful Year 2020.

2019 was filled with loads of activities and many new challenges. We can’t wait to get 2020 kick-started.

Ny kompakt læsser Schäffer 2630

Effektivtet, smidighed og kørekomfort som standard

 

Første maskine af den nye Schäffer 2630 er landet i Danmark, en kompakt minilæsser som scores top point for smidighed og køre oplevelse. 2630 er den første minilæsser i sin klasse udstyret med Schäffer’s elektronisk-styrede transmission, som giver større køre komfort, reducerede driftsomkostninger og øget effektivitet i forhold til 2630’s forgænger.

 

Schäffer 2630 efterfølger den populære 2034, en kompakt læsser, som er særligt velegnet til mindre og mellemstore bedrifter.  Den nye 2630 er en kraftfuld 18.5 kW/25PS læsser, og den eneste maskine til at kombinere et højtryks-køre koncept med en elektronisk styret autodrive. Den 3-cylindrede motor fra Kubota har en hele 1,7 liters volumen og har derfor et særligt højt drejningsmoment. Med et højt arbejdstryk på 510 bar reduceres den mængde olie, der kræves til kørsels- og arbejdshydraulik systemet, hvilket fører til en forbedret effektivitet og brændstofbesparelse. En anden stor fordel ved højtryks kørsel er hurtig acceleration op til 20 km/t. Til dette, sikrer en kardanaksel kraftoverførsel til forakslen, hvilket garanterer høje skubbekraft. Nye 6-huls aksler øger effektiviteten og reducerer brændstofforbruget på grund af deres tilpassede transmissionsforhold.

 

Ekstra kørekomfort og ydeevne leveres af High Traction Force (HTF) og Schäffer Power transmission (SPT). HTF er et automatisk tryk reguleringssystem, der gør det muligt for læsseren at levere den højeste skubbekraft, selv i højt gear. Det betyder, at manuel nedgearing ikke er nødvendig, når du kører op ad bakke eller ind i en bunke.

 

2630 er den første maskine i sin klasse til at bruge SPT – det elektronisk styrede drive fra Schäffer, som har vist sig at være en succes i maskinerne i den større Schäffer-serie. SPT giver en betydelig stigning i maskinens effektivitet, forbedret smidighed og giver føreren en række nye muligheder, herunder fartpilot til at holde maskinen i en konstant kørselshastighed uanset motorens hastighed, hvilket er særligt fordelagtigt når du arbejder med foderdoseringsmaskiner, strømaskiner, slagleklippere, hækklippere, koste, etc.

  

Tekniske data 2630

 

Driftsvægt

2.100 kg/2.300 kg med førerhus

Kørehastighed

0-20 km/t

Længde med standard skovl

3.695 mm

Bredde

1.020-1.300 mm

Højde overbeskyttende tag

2.180 mm

Højde over førerhus

2.150 mm

Venderadius

1.020 mm

Løftehøjde (værktøj Pivot, standard/valgfri) 2

2.880 mm/3.110 mm

Løftekraft

1.650 kg

Tiplast, lige (pallegaffel) *

895-1.124 kg

Tiplast, lige (skovl) *

1.110-1.381 kg

* Acc. til ISO 8313 (boom vandret)

 

 


Billedtekst: højtryks-kørsel i den nye 2630 Compact læsser giver smidighed og kørselsglade. SPT-elektronisk styret drive - giver dig også mulighed for at opretholde en konstant hastighed, uanset motorhastigheden, hvilket er særligt praktisk, når det bruges med en fejemaskine.

Tak for besøget på Langesømessen fra mange af vores gode skovkunder!


Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.