Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Nyheder

Besøg ved Bay Hill Golf Club

Vi er stolte af vores nyeste importprodukt fra Jacobsen. Vi er kommet rigtigt godt fra start og arbejder målrettet på at blive bedre hver dag og have status som den foretrukne leverandør til den danske golfindustri. Alle i huset har bevidst en stejl læringskurve og et kæmpe engagement. Når det så er sagt har vi stadig EN MASSE at lære. Her er vi heldigvis hjulpet af en masse gæstfrie og hjælpsomme greenkeepere på tværs af landet og en god fabrik der i den grad vil det danske marked!
Få her et indblik bag scenen i en golfklub. Her amerikanske Bay Hill Golf Club som er vært for den store turnering Arnold Palmer Invitational.Produkttræning med Schäffer fabrikken


I dag har vi produkttræning med vores fantastiske leverandør Schäffer. Schäffer er som altid i fuld udvikling hvad angår produkter og processer for at fastholde deres position som markedsleder.

I dag er en festdag her i firmaet – om end man ikke må holde fest!


William er nu udlært som Landbrugs-maskinmekaniker. William har hænderne skruet rigtigt på, er god til at lytte og har dertil en fantastisk logik og humør.

Vi og vores kunder får fælles glæde af William fremover, da han fra mandag er ansat som svend her i firmaet.

Tillykke William!


Fra alle os til dig...Vi vil gerne takke alle der har været med på rejsen og gjort 2020 til et så spændende år. Der har været meget corona-indvirkning, men også fuld aktivitet og masser af spændende udvikling.

Vi vil gerne ønske en rigtig glædelig jul til dig og dine, og sige en stor tak for samarbejdet i 2020.

Vi ønsker dig også et godt nytår og et lykkebringende 2021, hvor vi ser frem til et fortsat godt og udviklende samarbejde.

 

The time of year has come around again, Christmas is knocking on the door and the year 2020 is drawing to a close.

We take the opportunity to wish you, your family and staff a Peaceful Advent Season, a Merry Christmas, and a very Happy and Successful Year 2021.

Glade kunder... Kan det blive meget bedre?

Sikke en fornøjelse at aflever en ny minilæsser til en flok super glade og forventningsfulde kirkegårdsmedarbejdere.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.