Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Nyheder

Til vores Ringsted-afdeling søges servicemontør

- vi søger fleksibel og løsningsorienteret kollega

Stillingsbeskrivelse

Vi tilbyder et afvekslende og spændende job med stor selvstændighed indeholdende:

• Servicering og klargøring af stor variation af maskiner på vores centralt placerede værksted i Ringsted

• Kørende service- og reperationsopgaver on-site ved kunderne med fleksibilitet, kommunikation og problemløsning for øje

• ”Holdarbejde” i et stærkt afdelingsteam på 6 personer på tværs af stillingsbetegnelser og ”almindelige” forventninger

Stor indflydelse på planlægning af egen hverdag

Hvad forventer vi af dig:

• Du er uddannet Entreprenør – eller Landbrugsmaskin-mekaniker

• Du agerer professionelt overfor vores kunder, som en af firmaets frontfigurer

• Du kan lide at have orden i servicevogn og på værksted

• Du bor i en passende afstand til Ringsted

Hvad kan vi tilbyde:

• Egen fuldudstyret servicevogn

Mange gode og positive kollegaer, der hver dag driver virksomhedens vækstende udvikling.

Nyeste servicekurser udført af fabrikkernes egne specialister

Ekspertise i vores importprodukter og stadig en afvekslende hverdag, ved vores mange kundegrupper

At give dig indsigt og arbejde med fremtidens maskiner der bl.a. i højere grad drives af el

• En stærk og international virksomhed med egen import af kvalitetsmaskiner fra mere end 10 fabrikker

• Ejerledet virksomhed med værdibaseret ledelse og høj grad af frihed under ansvar og mulighed for personlig udvikling

• Løn der svarer til kvalifikationer

Spørgsmål og uddybning af ovenstående kan rettes til:

Kristian Helms 40206330 – kh@helmstmt.com eller Jakob Helms 40346330 - jh@helmstmt.com

Finder du jobbet interessant så send din ansøgning til:

jh@helmstmt.com

Ansøgning senest 15. maj 2020 – vi forbeholder os retten til ansættelse inden ansøgningsfrist.

Kort om virksomheden

Helms TMT – Centret  A/S  importerer maskiner der bruges i kommuner, landbrug, skov, entreprenører, golfbaner, industri og det private marked.

Vores bredde sortiment af importprodukter udgøres bl.a. af Schäffer mini- og teleskoplæssere, McHale pressere/indpakkere mm., McCormick traktorer, TYM-kompakttraktorer, Komatsu-Forest skovmaskiner, Jacobsen og Ransomes klippere, EZ-GO og Cushman el-køretøjer, Bigab kroghejsevogne og Peruzzo græsklippere.

Helms TMT- Centret A/S er et økonomisk solidt firma der har eksisteret i 69 år med afdelinger i Herning, Aarhus og Ringsted. Derudover har vi et dækkende forhandlernet i Danmark, Norge og Sverige.

Oplæring og justering sammen, men hver for sig.


Vi har i denne uge leveret den første Komatsu Forest 901XC med S92 aggregat i Danmark til Svanninge Skovservice.

Overdragelsen blive lidt påvirket af Corona tiden, så oplæring og justering af maskinen skete via. Nettet med video konferencer og kameraer monteret så
Instruktører og servicefolk kunne følge med på behørig afstand. KF 901XC er en tyndingsskover med en fantastisk stabilitet og meget lavt marktryk. S92 aggregatet med akkumulering giver mulighed for fældebunkelægning og alm. Skovning med samme aggregat.

Textron Corona tilbud

Textron Corona tilbud på udvalgte lager modeller fra Ipswich.

Der er 10 % procent ekstra at spare, hvis man er hurtig!

Ring eller skriv til en af vores sælgere for et hurtigt tilbud.
Bo, Jakob, Allan og Kristian er klar ved telefonen.

https://www.helmstmt.com/personale

Gælder kun meget begrænset antal og tid, sælges efter først til mølle. 


Information vedr. COVID-19

Vi tager Corona dybt seriøst, og derfor tager vi vores forbehold i alle vores afdelinger. Vores hovedfokus er som altid at gøre alt hvad der er os muligt for at hjælpe vores kunder. Størstedelen af vores kunder udfylder en MEGET vigtig samfundsfunktion, som vi vil hjælpe jer med fortsat at kunne varetage med jeres maskiner fra os. Læs med om, hvordan vi håndterer situationen på tværs af funktioner herunder.

 Kære kunde

Alle vores afdelinger er åbent som normalt – dog kører sælgerne ud hjemmefra. Vores meget dedikerede medarbejdere møder fortsat ind og hjælper vores kunder hver eneste dag i disse tider. De tager deres forholdsregler ifølge statens anvisninger(se herunder). Dem vil vi meget gerne passe meget på i disse dage og det samme vil vi på jer og jeres nærmeste. Derfor opfordrer vi til at vi alle holder 2 meters afstand til hinanden i vores daglige omgang. Nedenfor en beskrivelse på funktionsniveau.


Reservedele

Vi nyder i disse dage meget gavn af vores lagerstrategi om en MEGET stor lagerføring af reservedele på vores lagre. Vores dygtige lagerekspedienter står klar til at hjælpe jer fysisk i afdelinger eller ideelt pr. telefon/mail som normalt. Vi har ingen udfordringer med at sende pakker rundt i hverken Danmark, Sverige, Norge eller Island i disse dage. 

Værksted

Vores dygtige mekanikere står til jeres rådighed og arbejder travlt op mod forårssæsonen. Vi har separeret afdelingerne fra hinanden, nogle udekørende montører kører kun ud hjemmefra og vi arbejder med mere hygiejne og afstand. Når I møder vores montører hvis da samme hensyn som ovenfor beskrevet af fælles hensyn.

Salg

Alle vores sælgere arbejder/kører ud hjemmefra i disse dage, men er alle tilgængelig på sædvanlig vis. Ring eller skriv til vores sælgere. De fremviser alle gerne maskiner i vores afdelinger, møder op til en snak omkring dit maskinbehov, kører demoer ved dig eller indgår aftaler om dine kommende maskiner. Vi beklager her du ikke mødes af samme håndtryk/klap på skulderen som du plejer. Vi opfordrer til vi mødes udenfor med afstand og beklager vi nok ikke altid bliver hængende på samme måder som vi plejer til kaffe.

Vi mødes også meget gerne virtuelt med dig. Alle vores sælgere arbejder med enten FaceTime, WatchApp eller Microsoft Teams. Så lad os mødes ”ansigt-til-ansigt”. Demoer kører vi fortsat for fuldt tryk. Flere steder afleverer vores chauffør maskinen på din plads og vores sælgere gennemgår dem virtuelt over en af ovenstående platforme eller lige netop den du bruger.

Vi oplever en masse gode forespørgsler og salget i marts har været meget positivt. Vi er glad for at opleve opbakning fra eksisterende såvel som mange nye kunder.

Administration

Vores administration er stadig tilgængelig på telefonen/mail/ordresystemer. Nogle arbejder hjemmefra, men der vil altid være én til stede fysisk i vores centrale administration i Herning. Vi her samme hensyn som ovenfor beskrevet.

Transport – af-/pålæsning

Ved af-/pålæsning i Herning bedes chauffører henvende sig ved at ringe på opsatte ringeklokke ved dør nærmest aflæsningsrampe.

Generelt holdes her også 2 meters afstand, følges myndighederne anbefalinger og vises hensyn til hinanden i denne situation.

When unloading/loading in Herning, drivers shall please take contact by ringing the bell at the door closest to the unloading ramp. In general, 2 meters distance is also kept here, the authorities recommendations shall be followed and please show respect for each other in this situation.

Åben Maskinvej i Ringsted


Her i weekenden d. 6. og 7. marts 2020 går vi igen sammen med 4 kollegaer på vejen og byder til fælles Åben-hus arrangement.
Vi har genbestilt en gullash-suppe der minder mere om en hakkebøf end en klar-suppe. Så kom forbi og få varmen og stillet sulten.
På arrangementet vil vi vanen tro præsentere nyeste modeller af knækstyrede hjul- og teleskoplæssere fra Schäffer. Vi vil ligeledes stå med et bredt program af TYM kompakttraktorer og McHales græsprogram. Vi byder dertil alle velkommen til en fagsnak omkring Komatsu Forest. Sidste år præsenterede vi importen af McCormick traktorer, som igen i år vil være bredt repræsenteret. I år er vi stolte over at kunne præsentere endnu et nyt stort importprodukt. Vi kan nemlig nu tilbyde topprodukter fra Textron i form af Jacobsen og Ransomes klipperprogram og el-køretøjer fra EZ-GO og Cushman. Vi glæder os til at byde alle fremmødte velkommen!
Fredag den 6. marts fra kl. 10-17
Lørdag den 7. marts fra kl. 10-15

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.