Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Nyheder

Glade kunder... Kan det blive meget bedre?

Sikke en fornøjelse at aflever en ny minilæsser til en flok super glade og forventningsfulde kirkegårdsmedarbejdere.

Så venter over 1500 km på landevejene mod Nordsverige.

Efter en større klargøring og specialtilpasning vinker vi farvel til denne Schäffer 9660 T.

Behov for demonstration?

Vi har fuld gang i demonstrationer af maskinerne på tværs af produktprogram og landet i disse dage. Hiv endelig fat i en af vores sælgere, hvis du skal have afklaret et maskinbehov!


Søger brugte læssere!

Vores lager på brugte minilæssere er i øjeblikket tømt godt ud. Så står du med en ældre læsser, så tøv ikke med at kontakte os. VI giver en rigtig god pris for din gamle minilæsser, når du køber en ny!Invitation til Helms Græsdag 2020

Kom til året store græsdemonstration, hvor vi har afskaffet begrebet ”Kun se ikke røre”. Til Helms Græsdag 2020 vil du ikke blot kunne se maskinerne i drift, men aktivt kunne sætte dig bag rettet og prøve et bredt program fra McHale, Schäffer og McCormick.


Den 10. september 2020 inviterer Helms TMT-Centret A/S til græsdemonstration i Herning. Der vil på dagen blandt andet være mulighed for kørsel med:

-        McHale Fusion 3 Plus kombi-presser, trukket af McCormick X7.670 VT-Drive

-        McHale R68-78 centerrive (Danmarkspremiere), trukket af McCormick X5.55

-        McHale C460 strømaskine, trukket af McCormick X4.40

-        McHale Proglide skårlægger

-        Schäffer 9640 T teleskoplæsser med TMT Balegrip Square

-        Schäffer 8620 T med McHale W2020 indpakker

-        Schäffer 2630 med TMT Balegrip

-        Schäffer 23e med TMT-Balegrip

-        McCormick X7.460 VT-Drive med Quicke frontlæsser og McHale R5

 

- Vi glæder os helt vildt til at byde alle velkommen til en kanon dag i marken. Forberedelserne til dette arrangement har stået på det seneste år. Vi har etableret egen græsmark, ved siden af vores afdeling i Herning og kørt en stor intern test ved første slet, fortæller Jakob Helms, medindehaver af Helms TMT-Centret A/S.

Vi har grillen tændt hele dagen og byder på varme pølser, samt kolde og varme drikke.  

                

Maskingennemgang

Dagen vil blive præget af individuel kørsel og fokus på den enkeltes maskinbehov.

Kl. 10 og kl. 13.00 vil der være en samlet maskinpræsentation.

Arrangementet vil være åbent fra 10-17.

Nyheder

På dagen vil man som den første kunne få mulighed for at køre med mange store nyheder.

McHale R68-78 centerriven er nu i Danmark og har inden været testet under nogle af verdens hårdeste forhold, hvilket sikre en stærk og pålidelig maskine. Denne rive leverer et luftigt, rent samt et lige kantet skår - perfekt til presseren.

Kom og prøv en højvolts elektrisk minilæsser - Schäffer 23e. Her vil du opleve en el-læsser med mindst samme styrke som diesel-drevne versioner.

Der kommer et sæt McHale Proglide med i marken. Det vil giver dig muligheden for at opleve en skårlægger med maksimal bevægelighed og kapacitet.

En af stjernerne på dagen vil være McHale Fusion 3 Plus med den nyeste film-teknologi. Den vil være udstyret med både vægt og fugtighedsmåler, hvilket du vil kunne afprøve mulighederne ved på Helms Græsdag 2020.

McCormick X7.624 VT-Drive. Forhåbentlig vil den nye 240 HK trinløse traktor fra McCormick lande inden arrangementet. Den blev fremvist på Agritechnica 2019 første gang, udnævnt som finalist til Tractor-Of-The-Year.

Husk at tilmelding

- For at sikre dig plads til kørsel og bespisning, anbefaler vi at du tilmelder dig. De der har tilmeldt sig arrangementet på tilmeldingslinket vil blive forfordelt. Men har du ikke fået dig tilmeldt, er du mere end velkommen på dagen, fortæller Allan Helms, medindehaver af Helms TMT-Centret A/S.

 

Tilmelding kan ske ved at klikke HER!

 

Hensyn til Covid-19

Vi tager hensyn til den aktuelle situation med Covid-19. Din tilmelding vil hjælpe os meget til at holde os under det anbefalede antal personer på arealet i alle tidsrum. Maskiner sprittes af ved chauffør-skifte og der uddeles mundbind til kørsel i maskiner.

Da vi på dagen arbejder på egen mark, prioriteres demonstrationen over fodrekvaliteten ved omskifteligt vejr. Er vejret urimeligt dårligt, og påkræver det en udsættelse, vil vi informere bredt herom.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.