Hos Helms TMT sidder vi klar til at hjælpe
Telefon +45 99 28 29 30

Airman

Airman er en særdeles kvalitetsbevist virksomhed, med et spændende program af minigravere fra 1 til 5,5 ton. Super komfort og kvalitet!
Hvad leder du efter?

Modeller

Airman AX10u-7
 • Yanmar 3TNV70
 • 12,9 hk
 • 1.110 kg
Se mere
Airman AX19-7
 • Yanmar 3TNV70
 • 15,5 hk
 • 1.920 kg
Se mere
Airman AX26u-7
 • Yanmar 3TNV76
 • 21,2 hk
 • 2.720 kg
Se mere
Airman AX55u-7
 • Yanmar 4TNV88
 • 39,5 hk
 • 5210 kg Kabine på Gummibælter kg
Se mere

Minigraver

Hos Helms TMT sælger vi både nye og brugte minigravere og minigravemaskiner. Maskinerne kan fås fra 1,6 til 5,4 tons. Med en CAMS minigraver får du altid en god og alsidig maskine, som kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver i fremtiden. Hvis du står foran en udfordrende bygge- eller nedrivningsopgave, hvor behovet for at grave, bryde eller løfte er essentielt for at kunne udføre arbejdet til perfektion, er en minigraver fra CAMS det perfekte valg til at løse opgaven.

Det er naturligvis vigtigt, at du vælger en minigraver, som passer til netop de arbejdsopgaver du står overfor. Ligegyldigt om du skal du bruge en let og kompakt minigraver, der skal kunne kom ind og ud af en almindelig husdør eller en minigraver med masser af råstyrke og brydekraft til dine projekter så har Helms TMT den, du står og mangler.

Vi har valgt at føre minigraver fra CAMS, da de har designet og bygget en række minigraver til at imødekomme en bred vifte af behov.

En CAMS minigraver er kompakt og lydløs, men stadig kraftfuld og pålidelig nok under selv de mest tunge arbejdsforhold. I deres design af minigraver med førerhusets enkle form og minimale dimensioner, er der garanti for lang levetid og høj manøvrerbarhed, samtidig med minimal og enkel vedligehold. 

En minigraver til alle formål

Lige meget hvor du skal bruge en minigraver, om det så er på byggepladsen, i industriel vedligeholdelse, jernbanearbejde, nedgravning af rør og kabler eller lignende, er CAMS minigraver et solidt valg. Den kompakte og støjsvage dieselmotor overfører maksimal effekt til det hydrauliske system, der er udstyret med egne reguleringsventiler. Ligeledes er larvebåndet velegnet til arbejdspladser, hvor det er nødvendigt at bevare underlaget mod slid og permanent skade.

Og så er kabinen ikke mindst udstyret med alle bekvemmeligheder, som man kunne ønske sig. Udover ventilation og opvarmning er dashboardet designet efter ergonomiske principper, så føreren nemt og hurtigt kan styre motor og hydralik.

Lad os finde en minigraver til netop dig

Hos Helms TMT rådgiver og hjælper vi gerne med at finde lige netop den maskine som matcher dine behov og ønsker. Vi forhandler alle vores produkter til en konkurrencedygtig pris, og prioriterer kvalitet, der altid har fokus på din sikkerhed og komfort. Derudover rådgiver vi altid vores kunder i hvilke fordele der er ved at vælge de forskellige vægtklasser. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores tre lokationer, hvor vores minigravere både kan ses og afprøves. 

Forhandlere

Her kan du finde et kort over vores samarbejdspartnere der forhandler dette brand.
Se alle forhandlere

Downloads

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.