Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Nyheder

Vi glæder os til Agritechnica!


Som små børn, op til jul, glæder vi os til at møde alle samarbejdspartnere på Agritechnica. Det er lige om lidt. Vi vil være repræsenteret på standene for både Schäffer, McHale og McCormick.

Schäffer præsenterer nyheder indenfor minilæsser-segmentet, ny elektrisk teknologi og KÆMPE nyheder indenfor fremtidens teleskoplæssere.

McHale præsenterer for første gang vendere, men også store nyheder indenfor variable kombipressere med Plast-på-plast teknologi og meget andet.

McCormick præsentere et banebrydende nyt styretøj, som tidligere kun har været kendt indenfor bilindustrien med automatisk selvopretning. Dertil kommer der helt nye modeller fra 240 HK og op til 310 HK med en nyudviklet kabine baseret fra mange de ønsker vi har fået fra danske kunder.

Vi er minimum 5 personer på messeområdet hele ugen. Kan du ikke finde os, så tøv ikke med at ringe på +99282930, så skal vi stå på spring. Du vil i løbet af ugen kunne vende stort som småt med både Kim Hansen, Jakob Jensen, Henrik Jensen, Andreas Olsen, Niels Erik Larsen, samt Allan, Kristian og Jakob Helms. Dertil vil vi ikke tøve med at trække på de ypperste eksperter fra fabrikkerne.

El Schäffer afløser Weidemann

Vores brølstærke Schäffer 23e har fundet en ny glad ejer. Den går direkte ind og afløser en Weidemann 1350, fordi den har sit 260 Volt el system har den styrken til fuldt ud at afløse en konventionel diesel maskine. Derfor faldt valget bl.a. også på Schäffer i stedet for konkurrenterne. 


Sig til hvis vi skal finde en el læsser til dig også. 

Have & Landskab

Vi glæder os til at byde alle velkommen på Have & Landskab.

Vi er i fuld gang med opstillingen og står klar    til en masse god snak om hele vores fantastiske produktprogram.

I finder os de kommende tre dage på stand D24 i Slagelse.


Har du opgaven… Har vi maskinen…


Hent en gratis billet på følgende link:

https://messeportal.dk/hl23-have-landskab-30-8-01-9-2023/Have & Landskab

Vi glæder os til at byde alle velkommen på Have & Landskab.

Vi er i fuld gang med opstillingen og står klar    til en masse god snak om hele vores fantastiske produktprogram.

I finder os de kommende tre dage på stand D24 i Slagelse.


Har du opgaven… Har vi maskinen…


Hent en gratis billet på følgende link:

https://messeportal.dk/hl23-have-landskab-30-8-01-9-2023/Kig forbi til Grand Opening af vores nye Ringsted-afdeling


Vi har glæden af at invitere alle forbi og se vores helt nye State-Of-The-Art Sjællandske domicil. Vi holder i weekenden officiel åbning, hvor du over et festligt måltid vil have mulighed for at se vores nye faciliteter og møde nuværende såvel som nye medarbejdere.

Disse dage holder vi sammen med vores kollegaer på vejen Åben Maskinvej 2023.

Vigtigst af alt vil du have mulighed for at snakke med vores produktspecialister omkring alle de muligheder der ligger i vores produktprogram fra et udvalg af verdens ledende fabrikker. Vi vil på dagene udstille et bredt udsnit af Schäffer knækstyrede læssermaskiner, Jacobsen/Ransomes klipperprogram, McHale græsmaskiner, McCormick traktorer, Cushman elektriske arbejdsbiler, TYM kompakttraktorer, Peruzzo klipperprogram med fokus på biodiversitet og meget mere.

Vanen tro vil vi præsentere et nyt importprodukt denne weekend.
Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.