Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Nyheder

EZ-GO på lager til klar til levering

Vi er klar med et godt tilbud til Jer, på både EZ-GO golfbiler og Cushman Hauler arbejdsbiler. Begge rigtig pålidelige elbiler, til mange års drift. De kører super godt og der ligger utrolig mange års erfaring i disse biler, som alle bliver produceret i USA. 

Her lige et billede af dagens levering direkte fra Augusta i USA.


Glædelig jul


Glædelig jul til vores samarbejdspartnere, kunder, forhandlere og andre venner af huset. Vi vil fra hele huset Helms takke for et fantastisk år, der på trods af de kendte udfordringer har været fyldt med store oplevelser og mange nye kunder. Vi har nydt at kunne mødes lidt igen med vores kunder og forhandlere i Danmark, Norge og Sverige – samt nogle af vores europæiske fabrikker. Vi ser ind i et spændende år, som vi glæder os til at dele med jer alle.

 

Men lige nu er det ikke fokus på vores forretning der fylder. Lige nu vil vi gerne ønske alle en rigtig god tid med deres nærmeste. Hav en glædelig jul og en god afslutning på året!

Opdateret Schäffer 24e el-læssemaskine med nyudviklet førerkabine

Gaspedalen og joysticket på den opdaterede Schäffer 24e el-læssemaskine er blevet blødere at betjene. Læssemaskinens batteripakke rummer strøm til 4,5 timers blandet drift. 

 

Den populære, eldrevne læssemaskine Schäffer 24e lanceres nu i en ny, opdateret version med en helt nyudviklet førerkabine som tilvalg, der er tilpasset det nordiske klima.

Den nyudviklede førerkabine byder på mere plads til føreren, forbedret komfort og ergonomisk betjening.

Eksempelvis er gaspedalen nu tophængslet, hvilket giver mere fodplads. I øvrigt er gaspedalen nu blødere at betjene, hvilket giver en mere blød og rolig kørsel. Dette er opnået, uden at der er gået på kompromis med læsserens store kraftoverskud og rækkevidde. 

Også læsserens joystick er blevet opdateret, så det - i lighed med den videreudviklede transmission - er blevet endnu mere blødt og præcist at betjene.

Førerkabinen på Schäffer 24e er desuden udstyret med et komplet LED lysanlæg til vejkørsel. Hertil kommer LED arbejdslys både for og bag, så hele arbejdsområdet kan holdes fuldt belyst.

 

Integreret varmeapparat

Den nyudviklede førerkabine har også et integreret varmeapparat, der kan holde kabinen opvarmet og ruderne frostfrie i de kolde nordiske vintre

Til førerkabinens standardudstyr hører også rudevasker- og visker samt et tekstilbeklædt førersæde. Og som på de øvrige Schäffer læssemaskiner er hele førerkabinen gummiophængt.

Til sidst en vigtig ting, nemlig Schäffer 24e læsserens 260 volts Li-ion batteriteknologi. Den samlede batteripakke er på 13,7 kWt og rummer strøm til 4,5 timers blandet drift.

Lille smart nyhed fra Schäffer

Vi glæder os over at byde velkommen til vores helt nye model, Schäffer 2630T SLT en knækstyret minilæsser med en løftehøjde på over 3,7 meter og en totalhøjde fra kun 1,95 meter, kan den løse rigtig mange opgaver...

Ringe endelig og få mere information ved en af vores forhandlere eller sælgere...Helms Græsdag 2021

Ikke kun se - også røre.

Kom til året store græsdemonstration, Vi gentager succesen og inviterer til Helms Græsdag 2021. Her vil du aktivt kunne sætte dig bag rettet og prøve et bredt program fra McHale, Schäffer og McCormick.


Den 2. september 2021 inviterer Helms TMT-Centret A/S til græsdemonstration i Herning. Blandt de store nyheder er:

-      McHale Fusion 3 Plus kombi-presser med nyeste filmteknologi, og spækket med udstyrsmulighederne

-      McHale 995 TSR Indpakker med PowerPack – relancering

-      Schäffer 9640 T teleskoplæsser med TMT Balegrip Square

-      Schäffer Nordic 42+ med TMT Balegrip

-      Schäffer 23e med TMT-Balegrip

-      McCormick X7.624 VT-Drive - Tractor of the Year Finalist

 

- Efter sidste års succes, glæder vi os helt vildt til at byde alle velkommen til endnu en kanon dag i marken. Det sker som i 2020 på vores egen græsmark ved siden af vores afdeling i Herning, som står klar til dagen og vi har kørt en stor intern test ved første slet fortæller Jakob Helms, medindehaver af Helms TMT-Centret A/S.

Nyheder

På dagen vil man som den første kunne få mulighed for at køre med mange store nyheder.

Den store irske stjerne på dagen er McHale Fusion 3 Plus med den nyeste film-teknologi. Den vil være udstyret med både vægt, fugtighedsmåler og NRF Loading Device for nem håndtering af film rullerne, hvilket du vil kunne afprøve fordele ved på Helms Græsdag 2021.

Vi relancerer McHale 995 TSR med PowerPack – den populære stationære indpakker. På baggrund af en stor forespørgsel fra bl.a. danske kunder har McHale produceret en serie maskiner og vi har monteret dem med PowerPacks. Således at den er selvdreven og en traktor frigøres i marken.

Schäffer Teleskoplæsserne tager fra i marken og 9640T med Load Sensing hydraulik, Lastdæmpning og SCV-Kabinen er perfekt at opleve i fuld aktion. Kom og prøv komforten og styrken i Schäffer 9640T.

McHale R68-78 centerriven er nu afprøvet i Danmark og har inden været testet under nogle af verdens hårdeste forhold, hvilket sikrer en stærk og pålidelig maskine. Denne rive leverer et luftigt, rent samt et lige kantet skår - perfekt til presseren.

McCormick X7.624 VT-Drive. Den nye 240 HK trinløse traktor fra McCormick er landet og bliver sat foran McHale presseren. Den blev fremvist på Agritechnica 2019 første gang, udnævnt som finalist til Tractor-Of-The-Year og er nu klar til levering og demokørsel på dansk grund.

Kom og prøv en Schäffer 23e – Elektrisk minilæsser fra øverste hylde. Her vil du opleve en el-læsser med mindst samme styrke som diesel-drevne versioner.

Schäffer Nordic serien – Most Value for Money modeller med den nyeste motor og transmissions teknologi, kom og prøv hvordan Schäffer igen har optimeret deres læssemaskiner.  

Og meget mere…

 

Maskingennemgang

Dagen vil blive præget af individuel kørsel og fokus på den enkeltes maskinbehov. Men kl. 10 vil der være en samlet maskinpræsentation. Arrangementet vil være åbent fra 10-17.

Da vi på dagen arbejder på egen mark, prioriteres demonstrationen over fodrekvaliteten ved omskifteligt vejr. Er vejret urimeligt dårligt og påkræver det en udsættelse, vil vi informere bredt herom.

Det hele sker på vores egen mark ved Herning, Rind Kirkevej 17, 7400 Herning i tidsrummet 10-17 den 2. september 2021

 

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.