Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Nyheder

RejsegildeVi inviterer til rejsegilde i vores kommende Sjællandske domicil på tirsdag d. 28-6-2022 fra 11-14.
Vi vil gerne benytte lejligheden til at fortælle om vores fremtidige projekt. Der har i nogen tid været aktivitet på pladsen, som vi nu markerer med et rejsegilde.
Kig forbi og se hvor langt vi er og få en forfriskning
Tirsdag d. 28-06-2022
Kl. 11:00 – 14:00
Kærup Parkvej, Ringsted

'Åben Maskinvej' er tilbage!

Kom og hils på, få noget godt at spise og se en masse maskiner. Kærup Parkvej i Ringsted byder alle maskin-interesserede velkommen på fredag d. 4. og lørdag 5. marts fra kl. 10. Ses vi?


Vi har fyldt huset med et hav af maskinnyheder og samlet alle vores produkt-specialister.


Fredag kl. 12 vil vi ligeledes afholde første spadestik til vores nye Sjællandske domicil - lige ved siden af vores eksisterende.EZ-GO på lager til klar til levering

Vi er klar med et godt tilbud til Jer, på både EZ-GO golfbiler og Cushman Hauler arbejdsbiler. Begge rigtig pålidelige elbiler, til mange års drift. De kører super godt og der ligger utrolig mange års erfaring i disse biler, som alle bliver produceret i USA. 

Her lige et billede af dagens levering direkte fra Augusta i USA.


Glædelig jul


Glædelig jul til vores samarbejdspartnere, kunder, forhandlere og andre venner af huset. Vi vil fra hele huset Helms takke for et fantastisk år, der på trods af de kendte udfordringer har været fyldt med store oplevelser og mange nye kunder. Vi har nydt at kunne mødes lidt igen med vores kunder og forhandlere i Danmark, Norge og Sverige – samt nogle af vores europæiske fabrikker. Vi ser ind i et spændende år, som vi glæder os til at dele med jer alle.

 

Men lige nu er det ikke fokus på vores forretning der fylder. Lige nu vil vi gerne ønske alle en rigtig god tid med deres nærmeste. Hav en glædelig jul og en god afslutning på året!

Opdateret Schäffer 24e el-læssemaskine med nyudviklet førerkabine

Gaspedalen og joysticket på den opdaterede Schäffer 24e el-læssemaskine er blevet blødere at betjene. Læssemaskinens batteripakke rummer strøm til 4,5 timers blandet drift. 

 

Den populære, eldrevne læssemaskine Schäffer 24e lanceres nu i en ny, opdateret version med en helt nyudviklet førerkabine som tilvalg, der er tilpasset det nordiske klima.

Den nyudviklede førerkabine byder på mere plads til føreren, forbedret komfort og ergonomisk betjening.

Eksempelvis er gaspedalen nu tophængslet, hvilket giver mere fodplads. I øvrigt er gaspedalen nu blødere at betjene, hvilket giver en mere blød og rolig kørsel. Dette er opnået, uden at der er gået på kompromis med læsserens store kraftoverskud og rækkevidde. 

Også læsserens joystick er blevet opdateret, så det - i lighed med den videreudviklede transmission - er blevet endnu mere blødt og præcist at betjene.

Førerkabinen på Schäffer 24e er desuden udstyret med et komplet LED lysanlæg til vejkørsel. Hertil kommer LED arbejdslys både for og bag, så hele arbejdsområdet kan holdes fuldt belyst.

 

Integreret varmeapparat

Den nyudviklede førerkabine har også et integreret varmeapparat, der kan holde kabinen opvarmet og ruderne frostfrie i de kolde nordiske vintre

Til førerkabinens standardudstyr hører også rudevasker- og visker samt et tekstilbeklædt førersæde. Og som på de øvrige Schäffer læssemaskiner er hele førerkabinen gummiophængt.

Til sidst en vigtig ting, nemlig Schäffer 24e læsserens 260 volts Li-ion batteriteknologi. Den samlede batteripakke er på 13,7 kWt og rummer strøm til 4,5 timers blandet drift.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.