Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Nyheder

Helms TMT-Centret bygger nyt sjællandsk domicil

Firmaets kommende domicil, der forventes klar til indflytning i sidste halvdel af 2022, kommer til at ligge på en 17.000 kvadratmeter stor grund med facade ud mod motorvejen ved Ringsted.

 

Fra venstre ses Jakob og Allan Helms, partnere i Helms TMT-Centret A/S, under planlægningen af de sidste detaljer i firmaets kommende sjællandske domicil. Pressefoto


Helms TMT-Centret A/S er gået i gang med forberedelserne til at opføre et nyt domicil i Ringsted på Midtsjælland.

- Det er nu mere end 10 år siden, at vi etablerede egen afdeling på Sjælland. Derfor er tiden inde til at tage det næste skridt og investere yderligere i vores tilstedeværelse på Sjælland, lyder det fra Jakob Helms, partner hos Helms TMT-Centret.

- Formålet med at etablere et nyt domicil i Ringsted er at sikre, at vi også fremover kan yde den bedst mulige opbakning til vore forhandlere og kunder på Sjælland og øerne, siger Jakob Helms.

 

Har købt nabogrund

- Vi har købt nabogrunden til vores nuværende afdeling, der ligger ud til motorvejen ved Ringsted. Det betyder, at vores grundareal næsten fordobles til 17.000 kvadratmeter. Og vort nye domicil får også facade ud mod motorvejen, fortæller han og fortsætter:

- Det er meget vigtigt for os med en central placering og moderne, funktionelle faciliteter. Mindst lige så vigtigt er det med dygtige og motiverede medarbejdere. Derfor har vi for nylig ansat to nye medarbejdere, som bliver en del af vort dedikerede medarbejderteam på Sjælland.

 

Ny medarbejder

med bred erfaring

- Den ene er Kim Schrøder Hansen, der har en stor og bred erfaring indenfor maskiner. Kim har i hele sit arbejdsliv arbejdet med entreprenør- og landbrugsmaskiner. Først med salg og service og i de seneste 15 år som finansieringsrådgiver hos Nykredit Leasing, fortæller Jakob Helms.

Hos Helms TMT-Centret bliver Kim Schrøder Hansen distriktschef for Sjælland og øerne. Han kommer som sådan til at arbejde med udvikling af samarbejder med kunder og forhandlere samt salg til disse.

Desuden er værkstedet forstærket med John Larsen, der med sin store erfaring som servicemontør styrker vores værksted.

Helms TMT-Centret fortsætter aktiviteterne uændret i de nuværende bygninger, indtil det nye domicil forventes klar til indflytning i sidste halvdel af 2022.

- Når vi flytter ud af vore nuværende bygninger, overtages stedet af Semler Agro. Dem glæder vi os til at byde velkommen til det åbenlyse centrum for maskinsalg og service på Sjælland, slutter Jakob Helms.

Besøg ved Bay Hill Golf Club

Vi er stolte af vores nyeste importprodukt fra Jacobsen. Vi er kommet rigtigt godt fra start og arbejder målrettet på at blive bedre hver dag og have status som den foretrukne leverandør til den danske golfindustri. Alle i huset har bevidst en stejl læringskurve og et kæmpe engagement. Når det så er sagt har vi stadig EN MASSE at lære. Her er vi heldigvis hjulpet af en masse gæstfrie og hjælpsomme greenkeepere på tværs af landet og en god fabrik der i den grad vil det danske marked!
Få her et indblik bag scenen i en golfklub. Her amerikanske Bay Hill Golf Club som er vært for den store turnering Arnold Palmer Invitational.Produkttræning med Schäffer fabrikken


I dag har vi produkttræning med vores fantastiske leverandør Schäffer. Schäffer er som altid i fuld udvikling hvad angår produkter og processer for at fastholde deres position som markedsleder.

I dag er en festdag her i firmaet – om end man ikke må holde fest!


William er nu udlært som Landbrugs-maskinmekaniker. William har hænderne skruet rigtigt på, er god til at lytte og har dertil en fantastisk logik og humør.

Vi og vores kunder får fælles glæde af William fremover, da han fra mandag er ansat som svend her i firmaet.

Tillykke William!


Fra alle os til dig...Vi vil gerne takke alle der har været med på rejsen og gjort 2020 til et så spændende år. Der har været meget corona-indvirkning, men også fuld aktivitet og masser af spændende udvikling.

Vi vil gerne ønske en rigtig glædelig jul til dig og dine, og sige en stor tak for samarbejdet i 2020.

Vi ønsker dig også et godt nytår og et lykkebringende 2021, hvor vi ser frem til et fortsat godt og udviklende samarbejde.

 

The time of year has come around again, Christmas is knocking on the door and the year 2020 is drawing to a close.

We take the opportunity to wish you, your family and staff a Peaceful Advent Season, a Merry Christmas, and a very Happy and Successful Year 2021.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.