Hos Helms TMT sidder vi klar til at hjælpe
Telefon +45 99 28 29 30

EZ-GO

Hvad leder du efter?

Modeller

EZ-GO TXT Freedom
  • 48 Volt DC
  • Shunt Wound
  • 3.0 HK (2,2 kW) konstant hk
Se mere
EZ-GO RXV Elite Lithium / NEW
  • 56 V AC
  • AC
  • 4,4 hk
Se mere
EZ-GO Freedom RXV Elite Lithium / NEW
  • 56V AC
  • Elektrisk
  • 4,4 hk
Se mere
EZ-GO EZ-GO inspiration
Se mere

I løbet af en varm sommer i 1954 blev E-Z-GO® født i en trang maskinværksforretning i Augusta, Georgien. To brødre startede med en simpel tro på, at de kunne bygge en bedre golfbil, der bedre imødekom kundens behov end noget andet køretøj, der var på markedet.


Fra den ydmyge begyndelse er E-Z-GO blevet verdens førende inden for transport og en førende global producent af golfbiler, utility køretøjer og person transportkøretøjer. Fra vores hovedkvarter i Augusta bygger vi titusinder af køretøjer hvert år, hvoraf mange indeholder banebrydende teknologi og innovationer for at forbedre køretøjets effektivitet og forbedre brugeroplevelsen, som intet andet køretøj kan. Som et eksempel, bruger vores eksklusive AC Drive, der findes i EZ-GO RXV golfbil-platform, en vekselstrømsmotor og elektrisk drivlinje til at levere uovertruffen kraft op ad bakke og køretøjsydelse med en uovertruffen energieffektivitet, med branchens førende funktioner som en parkeringsbremse, der automatisk aktiveres, når køretøjet stopper.

 

E-Z-GO er også kendt for sin forretningsmæssige og operationelle ekspertise. I 2009 modtog E-Z-GO den eftertragtede Shingo-pris for operationel ekspertise. Samme år blev selskabets Augusta-anlæg kåret af ” Industry Week Magazine" til at være et af top 10 produktionsanlæg i Nordamerika. Virksomhedens faciliteter følger ISO 9001 standarder.

 

Siden 1960 har E-Z-GO været en del af Textron Inc. (NYSE: TXT), et verdensomspændende firma med hovedkvarter i Providence, RI. Textron er en samling af 500-selskaber med over 35.000 ansatte over hele verden og opererer i 25 lande og er kendt for sine magtfulde mærker, herunder E-Z-GO, Cessna, Beechcraft, Hawker, Bell Helikoptere, Jacobsen og Kautex, blandt andre.

 

I dag er E-Z-GO-køretøjer designet og produceret af Textron Specialized Vehicles, en afdeling af Textron Inc., der også fremstiller kommercielle og industrielle køretøjer, rekreative side-ved-side UTV'er. E-Z-GO står sammen med sine søstre Textron Specialized Vehicles-mærker - Arctic Cat®, Jacobsen®, Cushman® og Textron GSE - som førende inden for de respektive brancher, de betjener.

 

Men mere end 60 år efter, at det første EZ-GO-køretøj blev bygget i den lille butik med et rum, er der stadig den samme tro på - at vi eksisterer for at bygge køretøjer og tjenester, der overgår kundens forventninger, bedre end noget andet tilbud på markedet. Det er vores ”Drive” til at opretholde og forbedre denne position - at tilbyde en uovertruffen kombination af produkter i verdensklasse, avanceret teknologi, produktionskompetence og ekstraordinær service - der får E-Z-GO til stadig at vinde indpas mange steder.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.