Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Kig forbi til Grand Opening af vores nye Ringsted-afdeling


Vi har glæden af at invitere alle forbi og se vores helt nye State-Of-The-Art Sjællandske domicil. Vi holder i weekenden officiel åbning, hvor du over et festligt måltid vil have mulighed for at se vores nye faciliteter og møde nuværende såvel som nye medarbejdere.

Disse dage holder vi sammen med vores kollegaer på vejen Åben Maskinvej 2023.

Vigtigst af alt vil du have mulighed for at snakke med vores produktspecialister omkring alle de muligheder der ligger i vores produktprogram fra et udvalg af verdens ledende fabrikker. Vi vil på dagene udstille et bredt udsnit af Schäffer knækstyrede læssermaskiner, Jacobsen/Ransomes klipperprogram, McHale græsmaskiner, McCormick traktorer, Cushman elektriske arbejdsbiler, TYM kompakttraktorer, Peruzzo klipperprogram med fokus på biodiversitet og meget mere.

Vanen tro vil vi præsentere et nyt importprodukt denne weekend.
Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.