Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

SCHÄFFER 1622 - Den mindste Schäffer, første gang i Skandinavien

Se den på AgromekSchäffer præsenterer den nye minilæsser 1622 på dette års EuroTier. Den nye 1.000-serie Schäffer står for multifunktionelt arbejde. Det har Schäffer-læsserne altid haft de bedste forudsætninger for. 1622 tager dette til et nyt niveau. Karakteristisk for den nye læsser er de meget kompakte dimensioner, høj ydeevne fra arbejdshydraulikken og et stort udvalg af redskaber. Læsseren giver dermed de bedste forudsætninger for fleksibel helårsanvendelse i landbruget, eller hvor der tidligere krævedes manuelt arbejde til det daglige arbejde.

Ideen om at mekanisere tunge, manuelle aktiviteter så effektivt som muligt og dermed accelerere dem, har været en integreret del af Schäffer-filosofien siden virksomheden blev grundlagt i 1950'erne. Schäffer 1622 markerer en ny milepæl i virksomhedens historie. Det er den mest kompakte læsser, som Schäffer nogensinde har designet. Dens driftsvægt er 1.250 kg med en længde inklusive skovl på kun 3,05 m og en bredde fra 95 cm. Dette gør maskinen ekstremt manøvredygtig og gør, at den kan bruges i meget trange rum. Den lave driftsvægt beskytter underlaget og muliggør transport på trailer med totalvægt under 2.000 kg. Derudover sikrer den samlede højde på kun 1,99 m, at selv lave døråbninger og porte kan passeres uden problemer.

Maskinen drives af en 16,2 kW / 22 hk Kubota-motor. Selv uden efterbehandling af udstødningsgas opfylder den kravene til udstødningsgasniveau Stage V. Kørslen er hydrostatisk via en kørselsafhængig gaspedalstyring, som giver læsseren en tophastighed på 16 km/t. Løftearmen, der indsnævres mod toppen, giver et godt udsyn til redskabet. Minilæsseren har en løftekapacitet på 810 kg til en højde på 2,23 m. Pumpeydelsen for arbejdshydraulikken er som standard 28 l/min. Som ekstraudstyr kan den monteres Schäffer Multi-High-Flow (MHF) hydraulik, med en kapacitet på 40 l/min. Schäffer 1622'eren har derfor tilstrækkelig kraft til at betjene redskaber med høje krav til arbejdshydraulik, såsom koste, klippere og opsamlere.


Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.