Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Opdateret Schäffer 24e el-læssemaskine med nyudviklet førerkabine

Gaspedalen og joysticket på den opdaterede Schäffer 24e el-læssemaskine er blevet blødere at betjene. Læssemaskinens batteripakke rummer strøm til 4,5 timers blandet drift. 

 

Den populære, eldrevne læssemaskine Schäffer 24e lanceres nu i en ny, opdateret version med en helt nyudviklet førerkabine som tilvalg, der er tilpasset det nordiske klima.

Den nyudviklede førerkabine byder på mere plads til føreren, forbedret komfort og ergonomisk betjening.

Eksempelvis er gaspedalen nu tophængslet, hvilket giver mere fodplads. I øvrigt er gaspedalen nu blødere at betjene, hvilket giver en mere blød og rolig kørsel. Dette er opnået, uden at der er gået på kompromis med læsserens store kraftoverskud og rækkevidde. 

Også læsserens joystick er blevet opdateret, så det - i lighed med den videreudviklede transmission - er blevet endnu mere blødt og præcist at betjene.

Førerkabinen på Schäffer 24e er desuden udstyret med et komplet LED lysanlæg til vejkørsel. Hertil kommer LED arbejdslys både for og bag, så hele arbejdsområdet kan holdes fuldt belyst.

 

Integreret varmeapparat

Den nyudviklede førerkabine har også et integreret varmeapparat, der kan holde kabinen opvarmet og ruderne frostfrie i de kolde nordiske vintre

Til førerkabinens standardudstyr hører også rudevasker- og visker samt et tekstilbeklædt førersæde. Og som på de øvrige Schäffer læssemaskiner er hele førerkabinen gummiophængt.

Til sidst en vigtig ting, nemlig Schäffer 24e læsserens 260 volts Li-ion batteriteknologi. Den samlede batteripakke er på 13,7 kWt og rummer strøm til 4,5 timers blandet drift.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.