Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Information vedr. COVID-19

Vi tager Corona dybt seriøst, og derfor tager vi vores forbehold i alle vores afdelinger. Vores hovedfokus er som altid at gøre alt hvad der er os muligt for at hjælpe vores kunder. Størstedelen af vores kunder udfylder en MEGET vigtig samfundsfunktion, som vi vil hjælpe jer med fortsat at kunne varetage med jeres maskiner fra os. Læs med om, hvordan vi håndterer situationen på tværs af funktioner herunder.

 Kære kunde

Alle vores afdelinger er åbent som normalt – dog kører sælgerne ud hjemmefra. Vores meget dedikerede medarbejdere møder fortsat ind og hjælper vores kunder hver eneste dag i disse tider. De tager deres forholdsregler ifølge statens anvisninger(se herunder). Dem vil vi meget gerne passe meget på i disse dage og det samme vil vi på jer og jeres nærmeste. Derfor opfordrer vi til at vi alle holder 2 meters afstand til hinanden i vores daglige omgang. Nedenfor en beskrivelse på funktionsniveau.


Reservedele

Vi nyder i disse dage meget gavn af vores lagerstrategi om en MEGET stor lagerføring af reservedele på vores lagre. Vores dygtige lagerekspedienter står klar til at hjælpe jer fysisk i afdelinger eller ideelt pr. telefon/mail som normalt. Vi har ingen udfordringer med at sende pakker rundt i hverken Danmark, Sverige, Norge eller Island i disse dage. 

Værksted

Vores dygtige mekanikere står til jeres rådighed og arbejder travlt op mod forårssæsonen. Vi har separeret afdelingerne fra hinanden, nogle udekørende montører kører kun ud hjemmefra og vi arbejder med mere hygiejne og afstand. Når I møder vores montører hvis da samme hensyn som ovenfor beskrevet af fælles hensyn.

Salg

Alle vores sælgere arbejder/kører ud hjemmefra i disse dage, men er alle tilgængelig på sædvanlig vis. Ring eller skriv til vores sælgere. De fremviser alle gerne maskiner i vores afdelinger, møder op til en snak omkring dit maskinbehov, kører demoer ved dig eller indgår aftaler om dine kommende maskiner. Vi beklager her du ikke mødes af samme håndtryk/klap på skulderen som du plejer. Vi opfordrer til vi mødes udenfor med afstand og beklager vi nok ikke altid bliver hængende på samme måder som vi plejer til kaffe.

Vi mødes også meget gerne virtuelt med dig. Alle vores sælgere arbejder med enten FaceTime, WatchApp eller Microsoft Teams. Så lad os mødes ”ansigt-til-ansigt”. Demoer kører vi fortsat for fuldt tryk. Flere steder afleverer vores chauffør maskinen på din plads og vores sælgere gennemgår dem virtuelt over en af ovenstående platforme eller lige netop den du bruger.

Vi oplever en masse gode forespørgsler og salget i marts har været meget positivt. Vi er glad for at opleve opbakning fra eksisterende såvel som mange nye kunder.

Administration

Vores administration er stadig tilgængelig på telefonen/mail/ordresystemer. Nogle arbejder hjemmefra, men der vil altid være én til stede fysisk i vores centrale administration i Herning. Vi her samme hensyn som ovenfor beskrevet.

Transport – af-/pålæsning

Ved af-/pålæsning i Herning bedes chauffører henvende sig ved at ringe på opsatte ringeklokke ved dør nærmest aflæsningsrampe.

Generelt holdes her også 2 meters afstand, følges myndighederne anbefalinger og vises hensyn til hinanden i denne situation.

When unloading/loading in Herning, drivers shall please take contact by ringing the bell at the door closest to the unloading ramp. In general, 2 meters distance is also kept here, the authorities recommendations shall be followed and please show respect for each other in this situation.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.