Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Åben Maskinvej i Ringsted


Her i weekenden d. 6. og 7. marts 2020 går vi igen sammen med 4 kollegaer på vejen og byder til fælles Åben-hus arrangement.
Vi har genbestilt en gullash-suppe der minder mere om en hakkebøf end en klar-suppe. Så kom forbi og få varmen og stillet sulten.
På arrangementet vil vi vanen tro præsentere nyeste modeller af knækstyrede hjul- og teleskoplæssere fra Schäffer. Vi vil ligeledes stå med et bredt program af TYM kompakttraktorer og McHales græsprogram. Vi byder dertil alle velkommen til en fagsnak omkring Komatsu Forest. Sidste år præsenterede vi importen af McCormick traktorer, som igen i år vil være bredt repræsenteret. I år er vi stolte over at kunne præsentere endnu et nyt stort importprodukt. Vi kan nemlig nu tilbyde topprodukter fra Textron i form af Jacobsen og Ransomes klipperprogram og el-køretøjer fra EZ-GO og Cushman. Vi glæder os til at byde alle fremmødte velkommen!
Fredag den 6. marts fra kl. 10-17
Lørdag den 7. marts fra kl. 10-15

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.