Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Ny import af topkvalitets klippere og elektriske køretøjer

Vi kan med stolthed præsentere vores nyeste import. Vi har fået en række nye brands fra den amerikanske Textron-koncern i porteføljen.

Det drejer sig om mærkerne Jacobsen og Ransomes - begge med store klippeprogrammer - samt golf- og arbejdskøretøjer fra E-Z-GO og Cushman.


Billede: Her ses Brand Manager Allan S. Helms på netop hjemkommen Jacobsen 


- Udvidelsen passer perfekt ind i vores eksisterende portefølje, og er en klar styrkelse og vores program med topmærker til professionelle. Der er tale om et meget bredt og alsidigt program fra Ransomes og Jacobsen, der har alt i græspleje. Ikke kun de meget professionelle specialmaskiner til golfbaner og stadions, for der er en løsning til stort set alle opgaver i for eksempel kirkegårde, campingpladser, parker og grøftekanter, fortæller Brand Manager Allan S. Helms.

Det bedste klip i branchen

Sideløbende med integrationen af de nye mærker udvider vi sælgerskaren med lidt af en specialist på Ransomes og Jacobsen. Vi har nemlig ansat den tidligere greenkeeper og mekaniker Bo Knudsen, som blandt andet har en fortid på Rungsted Golfklub og kender alt til de nye klippere.

- Blandt greenkeepere er Jacobsen-maskinerne kendt for at have det bedste klip, så det er bestemt et topmærke, vi nu kan præsentere for kunderne hos Helms, siger Bo Knudsen.


Billede: Her ses Bo Knudsen sammen med Kristian Helms og Allan S. Helms


Han er tiltænkt en specialistrolle i forhold til de nye maskiner, som han både kan præsentere, demonstrere, sælge, klargøre og levere.

- Det er alt andet lige en stor fordel for kunden, at det er den samme person hos leverandøren, de har kontakt med gennem hele forløbet, fastslår den nye sælger på Sjælland.

Vi har maskiner på lager og mange flere på vej hjem. Ring eller kom forbi for at høre nærmere. Du er også velkommen til at se mere om maskinerne på følgende links.

 

Jacobsen          http://www.jacobsen.com/europe

Ransomes        http://www.ransomesjacobsen.com/europe

Cushman          https://cushman.txtsv.com/

EZ-GO                https://ezgo.txtsv.com/

 

Denne nyhed er skrevet med udgangspunkt i Grønteknik´s fine artikel:

http://www.gronteknik.dk/artikel/108522-helms-tmt-centret-udvider-med-brands-fra-textron

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.