Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Ny kompakt læsser Schäffer 2630

Effektivtet, smidighed og kørekomfort som standard

 

Første maskine af den nye Schäffer 2630 er landet i Danmark, en kompakt minilæsser som scores top point for smidighed og køre oplevelse. 2630 er den første minilæsser i sin klasse udstyret med Schäffer’s elektronisk-styrede transmission, som giver større køre komfort, reducerede driftsomkostninger og øget effektivitet i forhold til 2630’s forgænger.

 

Schäffer 2630 efterfølger den populære 2034, en kompakt læsser, som er særligt velegnet til mindre og mellemstore bedrifter.  Den nye 2630 er en kraftfuld 18.5 kW/25PS læsser, og den eneste maskine til at kombinere et højtryks-køre koncept med en elektronisk styret autodrive. Den 3-cylindrede motor fra Kubota har en hele 1,7 liters volumen og har derfor et særligt højt drejningsmoment. Med et højt arbejdstryk på 510 bar reduceres den mængde olie, der kræves til kørsels- og arbejdshydraulik systemet, hvilket fører til en forbedret effektivitet og brændstofbesparelse. En anden stor fordel ved højtryks kørsel er hurtig acceleration op til 20 km/t. Til dette, sikrer en kardanaksel kraftoverførsel til forakslen, hvilket garanterer høje skubbekraft. Nye 6-huls aksler øger effektiviteten og reducerer brændstofforbruget på grund af deres tilpassede transmissionsforhold.

 

Ekstra kørekomfort og ydeevne leveres af High Traction Force (HTF) og Schäffer Power transmission (SPT). HTF er et automatisk tryk reguleringssystem, der gør det muligt for læsseren at levere den højeste skubbekraft, selv i højt gear. Det betyder, at manuel nedgearing ikke er nødvendig, når du kører op ad bakke eller ind i en bunke.

 

2630 er den første maskine i sin klasse til at bruge SPT – det elektronisk styrede drive fra Schäffer, som har vist sig at være en succes i maskinerne i den større Schäffer-serie. SPT giver en betydelig stigning i maskinens effektivitet, forbedret smidighed og giver føreren en række nye muligheder, herunder fartpilot til at holde maskinen i en konstant kørselshastighed uanset motorens hastighed, hvilket er særligt fordelagtigt når du arbejder med foderdoseringsmaskiner, strømaskiner, slagleklippere, hækklippere, koste, etc.

  

Tekniske data 2630

 

Driftsvægt

2.100 kg/2.300 kg med førerhus

Kørehastighed

0-20 km/t

Længde med standard skovl

3.695 mm

Bredde

1.020-1.300 mm

Højde overbeskyttende tag

2.180 mm

Højde over førerhus

2.150 mm

Venderadius

1.020 mm

Løftehøjde (værktøj Pivot, standard/valgfri) 2

2.880 mm/3.110 mm

Løftekraft

1.650 kg

Tiplast, lige (pallegaffel) *

895-1.124 kg

Tiplast, lige (skovl) *

1.110-1.381 kg

* Acc. til ISO 8313 (boom vandret)

 

 


Billedtekst: højtryks-kørsel i den nye 2630 Compact læsser giver smidighed og kørselsglade. SPT-elektronisk styret drive - giver dig også mulighed for at opretholde en konstant hastighed, uanset motorhastigheden, hvilket er særligt praktisk, når det bruges med en fejemaskine.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.