Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

En kompakt Schäffer EL hjullæsser med på Dyrskuerne

Så er den første serieproducerede Schäffer 23e landet i Herning, og er klar til at tage med på dyrskuerne. På Landsskuet vil der endda være mulighed for at se den i funktion.

 


Det er som tidligere fortalt en maskine rendyrket Litium teknologi. Kun redskaberne bruger hydraulik, hvilket gør det muligt at koble det store udvalg af redskaber der allerede findes til Schäffer på EL maskinerne. Ligesom de kan bruges på tværs af maskiner, hvis man også allerede har en Diesel udgave. Samtidig udmærker den nye Schäffer sig ved at kunne køre 20 km/t, hvilket den naturligvis opnår lynhurtigt.

 

Schäffer 23e skal ses som et alternativ til Diesel udgaverne, som pludselig gør det muligt at køre i lukkede haller, eller i støjfølsomme områder. Samtidig har fordelen af at man kan bruge den i terræn og andre steder hvor fx en gaffeltruck vil have det svært.

 

Merprisen i forhold til Diesel udgaverne udlignes over tid, da service og driftsomkostninger til f.eks. EL i stedet for diesel er væsentlig lavere end en diesel udgave. Vi forventer dog ikke umiddelbart at en Diesel maskiner bliver afløst alle steder af de nye maskiner. Men af EL maskiner blot er med til at udvide anvendelsesmulighederne og selvfølgelig i nogle tilfælde er mere oplagt end en brændstofudgave.

 

Vi glæder os til at vise Jer noget af fremtidens teknologi, som erhverves allerede i dag.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.