Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Årets første nyhed kommer fra TYM

Første smalsporede traktor fra TYM i 35-40 hk segmentet. Til både de store og små job

Første gang med fabriksmonteret kabine i denne klasse. • Tier 4 Yanmar Diesel motor. • Smalsporet. • Lav venderadius • Uendelig / 3 gruppe HST-transmission • Digital Instrumentpanel • One-Touch PTO til / fra-switch • Rummelig fabriksmonteret kabine med aircondition.

Produktansvarlig Allan Helms Helms, TMT-Centret A/S udtaler: "T393 er en fantastisk tilføjelse til TYM-produktlinjen, der tilbyder premium-funktioner i en kompakt og omkostningseffektiv pakke. Til ethvert arbejde, du udfører hjælper en arbejdshest altid. Med det i tankerne har vi valgt vores nyeste tilføjelse til den kompakte linje for, at sikre den yderste produktivitet ned til mindste detalje”.


Billedtekst: På billedet ses en T393 HST med fabriksmonteret kabine


En 39 hk Yanmar-motor, en HST-transmission med tre trin og de højeste løftefunktioner i sin klasse på 1200 kg betyder, at T393 kan tage de små og store job med lethed.

For at imødekomme alle behov er T393 tilgængelig med hydrostatisk transmission. Denne nye model har en høj hydraulik kapacitet, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af opgaver.

Alle HST-modellerne er udstyret med en ny 'Auto Throttle' -funktion, der forbinder HST-pedalerne med motorens gasregulering for at synkronisere traktorens hastighed og motoromdrejningstal. Dette forenkler traktorens drift og hjælper med at reducere brændstofforbruget. Noget der tidligere kun har været muligt på modeller større.

Tym T393 kommer fabriksmonteret kabine med aircondition for at kunne levere komfort året rundt.  Plus kabinen har en højkapacitetsvarmer samt for- og baglygter. Så mørke vinter dage eller uvejr vil ikke stoppe arbejdet med T393. Kabinen har brede åbningsdøre, som giver nem adgang til og fra traktoren, og i modsætning til større modeller er der ikke nogen B-stolpe på traktoren, til at forhindre udsynet.

Produktansvarlig Allan Helms, Helms TMT-Centret konkluderer: "Den nye T393 traktor giver den allerstørste alsidighed til vores TYM-tilbud i Skandinavien. Den er det ideelle valg for dem, der ikke har brug for en større mid-duty model, men har brug for den størst mulige produktivitet, alsidighed og effektivitet i en kompakt pakke. "

T393 fuldender TYM-kompakttraktorerne, der forbinder TS25, T293 og T353, og supplerer yderligere de midterste og tunge TYM-traktorer. Den er tilgængelig med ekstraudstyr som f.eks. en frontlæsser, gravearm, frontvægt kit og frontlift/PTO.

Hvor TYM Traktorer fremstillet?

Alle TYM traktorer er fremstillet af state-of-the-art ingeniørfirma "Tong Yang Moolsan", i Sydkorea. Ved at drage nytte af over 40 års produktion erfaring i landbrugsmaskiner, produceres der idag mere end 10.000 traktorer hvert år for at imødekomme en stadigt stigende efterspørgsel i lande fra USA til Australien, såvel som hele Europa. Tym var i 2010 det hurtigst voksende traktormærke i USA.


Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.