Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Skov

Maskiner til skovning og udkørsel, pleje og vedligeholdelse af skovarealer
Komatsu Forest
Komatsu Forest
Helms TMT-Centret A/S importerer Komatsu skovmaskiner, og vi stiller vore dygtige medarbejdere til din rådighed. Det betyder, at vi kan hjælpe med en bred vifte af produkter.
Udforsk
TMT Equipment
TMT Equipment
TMT Equipment er skabt i et sammenspil med brugere, os som leverandør og et globalt hold af kvalitetsproducenter. TMT Equipment er resultatet af vores ønske om at forene specifikke forespørgsler i markedet, med den store produktionsteknologi vi oplever tilgængelig når vi besøger alverdens fabrikker.
Udforsk
Bigab
Bigab
BIGAB-skifteladsystemet er et svensk originalprodukt udviklet oprindeligt i den lille by Blidsberg i Västra Götaland for mere end 30 år siden opfundet af manden bag BIGAB, Göte Håkansson.
Udforsk
GMT Equipment
GMT Equipment
Alt-i-en-gribeløsningen til beskæring, fældning og topkapning af træer
Udforsk

Mange års erfaring med salg - service - rådgivning vedr. skovningsmaskiner og udkørselsmaskiner, samt tilbehør.

Bl.a.: KOMATSU FOREST skovnings- og udkøringsmaskiner, SCHÄFFER mini-, hjul - og teleskoplæssere. TMT redskaber, GIERKINK gribesave til kraner, TRE EMME skotraktorer, BIGAB kroghejsevogne, IRUS fjernstyrede skræntklipper og knusere, samt BREVI slagleklippere og fræsere.

Vores specialuddannede og motiverede mekanikere sørger for, at holde maskinerne kørende med mindst mulig ventetid. Vi ved at tid ”er penge” og forstår vigtigheden i at holde skovningsmaskinerne kørende.

Kvalitet og troværdighed er to af de væsentligste værdier, vi arbejder med, da disse er med til at sikre os stabile og vedvarende kunderelationer

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.