Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Park og golf

Maskiner til pleje af park- og golfarealer
Jacobsen
Jacobsen
I mere en 95 år har Jacobsen designet og produceret industrielt ledende græs vedligeholdelses udstyr. Der har været stort fokus på at udvikle innovative teknologi, som har sikret Jacobsen et enestående "Quality-of-cut" og brugervenlige maskiner.
Udforsk
Ransomes
Ransomes
Ransomes har leveret udstyr til Turf vedligeholdelse i over 175 år. Fra parker og sportspladser til motorveje og fine græsplæner har Ransomes-serien en model til enhver anvendelse.
Udforsk
Cushman
Cushman
Cushman® Utility og industrielle køretøjer er kendt over hele verden for alsidighed, holdbarhed og pålidelighed. Vi tilbyder et komplet sortiment af tunge, industrielle materialehåndteringsvogne, behagelig persontransport og køretøjer til catering.
Udforsk
EZ-GO
EZ-GO
Mere end 60 år efter, at det første EZ-GO-køretøj blev bygget i den lille butik med et rum, er der stadig den samme tro på - at vi eksisterer for at bygge køretøjer og tjenester, der overgår kundens forventninger, bedre end noget andet tilbud på markedet.
Udforsk
Schäffer
Schäffer
Schäffer har i høj grad været med til, at den knækstyrede læssemaskine har afløst den skridstyrede minilæsser både i landbruget, hos entrepre-nører, anlægs-gartnere, stutterier, minkfarme, forlystelses-parker, kommuner osv. Schäffer har et bredt program af robuste maskiner med lave driftsomkostninger både indenfor traditionelle læsse-maskiner og teleskoplæssere.
Udforsk
Bigab
Bigab
BIGAB-skifteladsystemet er et svensk originalprodukt udviklet oprindeligt i den lille by Blidsberg i Västra Götaland for mere end 30 år siden opfundet af manden bag BIGAB, Göte Håkansson.
Udforsk
Tym
Tym Tractors
Alle TYM traktorer er fremstillet af state-of-the-art ingeniørfirma "Tong Yang Moolsan", i Sydkorea. Ved at drage nytte af over 40 års produktion erfaring i landbrugsmaskiner, produceres der idag mere end.
Udforsk
McCormick
McCormick
Som én af de 5 største traktorproducenter i Europa, med adgang til ledende leverandører af komponenter, topmoderne produktfaciliteter, egen kabine produktion og et kæmpe markedsfokus står McCormick nu klar til at tilbyde et ekstraordinært produktprogram til de danske traktorbrugere!
Udforsk
TMT Equipment
TMT Equipment
TMT Equipment er skabt i et sammenspil med brugere, os som leverandør og et globalt hold af kvalitetsproducenter. TMT Equipment er resultatet af vores ønske om at forene specifikke forespørgsler i markedet, med den store produktionsteknologi vi oplever tilgængelig når vi besøger alverdens fabrikker.
Udforsk
Airman
Airman
Airman er en særdeles udviklingsorienteret virksomhed. Det kommer til udtryk ved et meget bredt program af minigravemaskiner fra 1,5 til 5,4 ton både i traditionel opbygning og såkaldte zero-tail maskiner.
Udforsk
Peruzzo
Peruzzo
Peruzzo fremstiller et bredt program af klippere i størrelser til de mindste minitraktorer og op til 5,0 meters efterløbere samt opsamler, vertikalskærer, løvsugere og flishuggere. Til montering på traktor drives redskaberne med PTO, mens de til montering på en læssemaskine drives hydraulisk.
Udforsk
Laser-Grader
Irus
Lasergrader er en manuel dieseldreven kompakt planeringsmaskine, der styres konventionelt, og formår at vende på blot 2,75 m.
Udforsk

Vi har maskiner til græsslåning, hækklipning, fejning, vertikalskæring, opsamling af græs og blade, fræsning, vintervedligeholdelse og meget mere.

Vores store udvalg af maskiner til vedligeholdelse af grønne arealer og snebekæmpelse er af høj kvalitet og indbefatter blandt andet SCHÄFFER mini-, hjul - og teleskoplæssere, TMT-equipment redskabsprogram, TYM kompakttraktorer, BUCHER municipal fejemaskiner, TRE EMME kommunal traktorer og armklippere, CAMS minigravere, IRUSfjernstyrede skræntklippere og knusere, BIGAB entreprenør og kroghejsevogne, PERRUZZO klipper- vertikalskærer-opsamler og flishuggere samt BREVI klippere og fræsere.

Park- og golfmaskiner har været inde i en rivende udvikling hos Helms TMT-Centret, så vi i dag er blandt de førende på området. Denne position har vi opnået ved at have det helt rigtige produktsortiment og udvalg, samt veluddannede medarbejdere indenfor området.

Da vore medarbejdere har været en del af branchen i mange år er vi i stand til at yde den bedste rådgivning ved valget af de maskiner, der bedst opfylder den enkelte kundes behov.

Vi går målrettet efter kvalitet, god service, tilfredse kunder og løser gerne opgaver for både hobby, erhverv og det offentlige.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.