Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Landbrug

Maskiner til landbrugsdrift og maskinstationsvirksomhed
Schäffer
Schäffer
Schäffer har i høj grad været med til, at den knækstyrede læssemaskine har afløst den skridstyrede minilæsser både i landbruget, hos entrepre-nører, anlægs-gartnere, stutterier, minkfarme, forlystelses-parker, kommuner osv. Schäffer har et bredt program af robuste maskiner med lave driftsomkostninger både indenfor traditionelle læsse-maskiner og teleskoplæssere.
Udforsk
McHale
McHale
McHale er dedikeret til at udvikle nyskabende høst, presser- og indpakkerløsninger til professionelle maskinstationer og landmænd.
Udforsk
McCormick
McCormick
Som én af de 5 største traktorproducenter i Europa, med adgang til ledende leverandører af komponenter, topmoderne produktfaciliteter, egen kabine produktion og et kæmpe markedsfokus står McCormick nu klar til at tilbyde et ekstraordinært produktprogram til de danske traktorbrugere!
Udforsk
Bigab
Bigab
BIGAB-skifteladsystemet er et svensk originalprodukt udviklet oprindeligt i den lille by Blidsberg i Västra Götaland for mere end 30 år siden opfundet af manden bag BIGAB, Göte Håkansson.
Udforsk
Tym
Tym Tractors
Alle TYM traktorer er fremstillet af state-of-the-art ingeniørfirma "Tong Yang Moolsan", i Sydkorea. Ved at drage nytte af over 40 års produktion erfaring i landbrugsmaskiner, produceres der idag mere end.
Udforsk
TMT Equipment
TMT Equipment
TMT Equipment er skabt i et sammenspil med brugere, os som leverandør og et globalt hold af kvalitetsproducenter. TMT Equipment er resultatet af vores ønske om at forene specifikke forespørgsler i markedet, med den store produktionsteknologi vi oplever tilgængelig når vi besøger alverdens fabrikker.
Udforsk

Vores produktsortiment er bygget op omkring kraftfulde kvalitetsmaskiner fra branchens stærkeste mærker – som blandt andet, SCHÄFFER mini-, hjul - og teleskoplæssere. TMT-equipment redskaber, DEUTZ-FAHR traktorer, BIGAB kroghejsevogne, samt Breviglieri klippere og fræsere.

Mange års erfaring med salg og service til landbruget, attraktive finansieringsmuligheder, samt egen serviceafdeling, giver os mulighed for at tilbyde langtidsholdbare, effektive og frem for alt effektive maskinløsninger.

Allervigtigst er det, at vi aldrig slækker på kvaliteten. Hos os er ”godt nok” bare ikke godt nok. Det skal være i orden. Bedre bliver det ikke, når man skal sige det på midtjysk.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.