Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Entreprenør

Maskiner til anlægs- og entreprenørvirksomhed
Schäffer
Schäffer
Schäffer har i høj grad været med til, at den knækstyrede læssemaskine har afløst den skridstyrede minilæsser både i landbruget, hos entrepre-nører, anlægs-gartnere, stutterier, minkfarme, forlystelses-parker, kommuner osv. Schäffer har et bredt program af robuste maskiner med lave driftsomkostninger både indenfor traditionelle læsse-maskiner og teleskoplæssere.
Udforsk
Bigab
Bigab
BIGAB-skifteladsystemet er et svensk originalprodukt udviklet oprindeligt i den lille by Blidsberg i Västra Götaland for mere end 30 år siden opfundet af manden bag BIGAB, Göte Håkansson.
Udforsk
Tym
Tym Tractors
Alle TYM traktorer er fremstillet af state-of-the-art ingeniørfirma "Tong Yang Moolsan", i Sydkorea. Ved at drage nytte af over 40 års produktion erfaring i landbrugsmaskiner, produceres der idag mere end.
Udforsk
TMT Equipment
TMT Equipment
TMT Equipment er skabt i et sammenspil med brugere, os som leverandør og et globalt hold af kvalitetsproducenter. TMT Equipment er resultatet af vores ønske om at forene specifikke forespørgsler i markedet, med den store produktionsteknologi vi oplever tilgængelig når vi besøger alverdens fabrikker.
Udforsk
Airman
Airman
Airman er en særdeles udviklingsorienteret virksomhed. Det kommer til udtryk ved et meget bredt program af minigravemaskiner fra 1,5 til 5,4 ton både i traditionel opbygning og såkaldte zero-tail maskiner.
Udforsk
Laser-Grader
Irus
Lasergrader er en manuel dieseldreven kompakt planeringsmaskine, der styres konventionelt, og formår at vende på blot 2,75 m.
Udforsk

Vi har maskiner til entreprenør-, jord-, nedbrydnings-, murer-, brolægnings- og anlægsgartnerarbejde og meget mere.

Bl.a.: SCHÄFFER mini-, hjul - og teleskoplæssere. TMT-equiment redskaber, TYM kompakttraktorer, DEUTZ-FAHR traktorer, CAMS minigravere, BIGAB entreprenør og kroghejsevogne og BUCHER municipal fejemaskiner.

Vi ved, at som entreprenør er det særdeles vigtigt, at have tidssvarende maskiner og udstyr til rådighed for at være konkurrencedygtig. Vi har gennem mange års erfaring opbygget stor kompetence inden for branchen. Derfor er vi i stand til at rådgive vores kunder omkring deres behov i forbindelse med indkøb af entreprenørmaskiner.

Vi har altid et bredt sortiment af entreprenørmaskiner på vores lager, herunder typisk omkring 40-50 minilæssere samt skovle, pallegafler, dæk, og mange specialredskaber.

Vi er altid klar til at demonstrere maskinerne for vore nuværende og kommende kunder, meget gerne hos den enkelte kunde, hvor maskinen skal køre.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.