Vi på Helms står alltid klara att hjälpa till
Telefon +46 705 73 23 62

Låga modeller

Hvis du har behov for en minilæsser til opgaver under trange forhold, vil du finde dette her interessant. Schäffer SLT modellerne er designet specielt til brug ved smalle passager og lav loft højde. Modeller med totalhøjde fra kun 189 cm og bredde fra 89 cm er de mindste modeller nogle af de mest kompakte minilæsser man kan finde på markedet med godkendt FOPS-Bøjle. Tilmed fås de mindste af modellerne også med lukket kabine, derfor kalder vi dem ”redskabslæssere” da de kan kombineres med masser forskelligt udstyr og med mange redskaber.

Schäffer 2024 SLT
 • 3 cylinder Kubota
 • 25 hk
 • 1 750 kg
Se mer
Schäffer 2028 SLT
 • 3 cylinder Kubota, D1105
 • 25 hk
 • 1 800 kg
Se mer
Schäffer 2630 SLT
 • 3 cylinder 1,6l vattenkyld Kubota, D1703-M-Di
 • 25 hk
 • 2 380 kg (2.445 kg med hytt) kg
Se mer
Schäffer 3650 SLT
 • 3 cyl. Kubota, D1803-CR(-T)
 • 38 HK (Otion 50 HK) hk
 • 2.700 kg
Se mer

Schäffer Minilæsser

I over 60 år har Schäffer udviklet læssere til individuelle behov, heraf deres minilæsser i mere end 40 år. Vore kunders tilfredshed har gjort os til dem, vi er i dag: en af de allerstærkeste og mest succesrige udbydere af mini-, hjul- og teleskoplæssere på markedet nogensinde. Hver eneste dag frembringer Schäffer nye individuelle løsninger. Hver enkelt Schäffer-minilæsser er en syntese af mange års erfaring kombineret med lysten til nyopfindelser. En minilæsser fra Schäffer sætter den højest mulige standard for pålidelighed og lang levetid. Du vil opleve lavere omkostninger i løbet af den totale anvendelsesperiode og en maskine med endnu større ydeevne, sikkerhed og kørekomfort i en lang årrække.

Kompaktklassen af minilæssere hører til blandt Schäffers mest succesrige serier nogensinde. Minilæsserne blev konstrueret og udviklet til at yde det optimale på trang plads. En vigtig egenskab i et traditionsrigt dansk landbrug, der ikke nødvendigvis er bygget med den fremtidige maskinpark i tankerne. Schäffers minilæssere er kendt for at være stærke alsidige maskiner som er ekstremt manøvredygtige og er praktisk talt uundværlige i maskinparken. En Minilæsser er velegnet til tunge løft og transport, men kan generelt bruges til mange forskellige arbejdsopgaver i både landbrug og erhverv.

Der er stor vægt på pålidelighed og ergonomi. Vi står ligeledes også for kompromisløs sikkerhed og lave driftsomkostninger. Dermed dækker enhver minilæsser netop behovet hos kunden inden for landbrug, industri, havebrug og anlæg, hestehold samt inden for byggebranchen. Et bredt udvalg af ekstra udstyr og redskaber gør, at en Schäffer minilæsser er så universel.

Indenfor landbruget bliver minilæssere typisk brugt til kvægbrug, hvor store mængder gødning og grovfoder skal flytte rundt og håndteres hver dag. En minilæsser er stort set uundværlig, hvis du driver et landbrug, og kan spare dig mange arbejdstimer og fysisk slid.

Det er altid vigtigt, at en minilæsser bliver manøvreret rundt med omtanke, så føreren, mennesker, dyr eller bygninger omkring kommer til skade – i tilfælde af at minilæsseren tipper eller vælter. Alle minilæssere har forskellige tyngdepunkter alt efter dit behov. En minilæsser med et lavt tyngdepunkt, som for eksempels Scäffers, er en fordel, og kan klart anbefales. 


Knæk styring:
En minilæsser med knækstyring gør, at maskinerne nemt kan komme rundt, og er særligt velegnede til at kunne arbejde under meget svære forhold uden at beskadige underlaget på for eksempel byggepladsen eller gårspladsen. Alle minilæssere kan udstyres med ekstra udstyr som gør, at maskinerne kan matche netop dit behov. 
Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.