nyheder

Der er kaffe på kanden på tirsdag d. 4. juli fra 9 til 11 på Tavlundvej 4 i Lind da jeg fylder 60 år.

Hvis der er nogen der har lyst til at komme forbi på tirsdag, ville det glæde mig, at se nogle af dem der har krydset min vej de sidste 60 år. Lige fra leverandører, kunder, gode kollegaer i branchen m.fl.

Da der er et par stykker, der har spurgt om jeg er hjemme på dagen, er der et par timer, hvor jeg kan træffes på adressen.

Det er på det helt uformelle plan

Mvh. Kristian Helms


Brødrene Laursen har 100 års jubilæum tilsammen i Helms TMT-Centret. d. 30. juni 2017

Et usædvanligt jubilæum, som vi gerne vil fejre sammen med 2 af vores mest trofaste medarbejdere.

Karl Erik Laursen og Ole Laursen, inviterer alle nye/gamle kunder, leverandører og venner af huset til at komme forbi vores stand, på landsskuet, på dagen fredag d. 30 juni.mellem 12 og 15. grillen er tændt op.

Karl Erik træffes selvfølgelig alle 3 dage på standen, klar med et godt maskintilbud til dig.


Schäffer til Ledreborg Slot

Maskincenter Roskilde har i dag leveret vores populære kampagne-model Schäffer Nordic 55 til Ledreborg Slot.

Anders fra Ledreborg glæder sig utrolig meget til at tage den i brug, ved den daglige drift. Schäfferen har en række opgaver at udføre inden deres store Livstilsmesse d. 25-28 maj. Hertil kan vi kun sige, at køre Schäffer også danner livsstil for mange.

Vi ønsker Ledreborg Slot til lykke med deres nye Schäffer.


Nyhedsarkiv
Import
schaeffer logo
Bredt program
Schäffer har i høj grad været med til, at den knækstyrede læssemaskine har afløst den skridstyrede minilæsser både i landbruget, hos entrepre-nører, anlægs-gartnere, stutterier, minkfarme, forlystelses-parker, kommuner osv. Schäffer har et bredt program af robuste maskiner med lave driftsomkostninger både indenfor traditionelle læsse-maskiner og teleskoplæssere.