nyheder

BO-VEST fra vestegnen, er nu klar til vinter med deres nye Schäffer 2445

Multifunktionel maskine ( Vi kalder den Redskabslæsser ) gør hverdagen nemmere for både beboere og ejendomsfunktionærer i BO-VEST, Boligsamarbejdet på Vestegnen.

Ejendomsfunktionærerne i afdelingen Svanens Kvarter, Albertslund  (BO-VEST i ) sparer både tid og hårdt fysisk arbejde efter indkøbet af en ny maskine. Maskinen kaldes Schäffer  2445 og det er en minilæsser med redskaber, som kan udskiftes. På den måde kan maskinen nemt omstilles til de mange typer opgaver der findes i almene boligafdelinger. Og det er til kæmpe fordel for både ejendomsfunktionærer og beboere.

Den nye maskine kan udstyres med rigtig mange forskellige redskaber og den kan ikke blot spare  tid for ejendomsfunktionærerne, men giver også et bedre arbejdsmiljø, idet den aflaster ejendomsfunktionærerne ved hårdt arbejde.

Den nye maskine er også et glimrende eksempel på, hvorledes ejendomsfunktionærerne formår at gøre effektivisering af driften til en win-win situation for både personale og beboere.

BO-Vest har valgt at få maskinen leveret med pallegafler, skovl, sneskraber, kost og saltspreder. Desuden kan den trække deres bladsuge vogn med høj tip. Alt i alt en rigtig fremtidssikret løsning.

På billedet ses ejendomsfunktionærerne Pia, Per og Martin sammen med Ejendomsmester Jørn Hegnsborg  fra  Bo-Vest få overdraget maskinen af Key Account Manager Svend Drejer, Helms TMT-Centret .

På billedet har  Ejendomsmester Jørn Hegnsborg  fra  Bo-Vest taget plads i maskinen. Som han siger: Man kan vel godt blive lidt misundelig på dem der skal  køre med den.

 


Vinteren gør sit indtog

Vejrudsigten siger vinter og vi ruller materielet ud til beredskab.
Et par billeder af én af eftermiddagens leveringer fra Aarhus, hvor vores Redskabslæsser skal ud og tage overfor netop en redskabsbærer.


Agrovisjon 2016

Så er vi klar til at tage imod nye og gamle Schäffer kunder på Agrovisjon 2016 på Stavanger forum.

Vi ses på stand 9061 sammen Traktor & Lantbruk og NT Maskin.


Nyhedsarkiv
Import
schaeffer logo
Bredt program
Schäffer har i høj grad været med til, at den knækstyrede læssemaskine har afløst den skridstyrede minilæsser både i landbruget, hos entrepre-nører, anlægs-gartnere, stutterier, minkfarme, forlystelses-parker, kommuner osv. Schäffer har et bredt program af robuste maskiner med lave driftsomkostninger både indenfor traditionelle læsse-maskiner og teleskoplæssere.