Hos Helms TMT sidder vi klar til at hjælpe
Telefon +45 99 28 29 30

Minilæssere

Kompaktklassen hører til blandt Schäffers mest succesrige serier nogensinde. Disse læssere blev konstrueret og udviklet til at skulle kunne yde det optimale på trang plads. Hos maskinerne er der lagt stor vægt på pålidelighed og ergonomi. Som hos alle Schäffer-læssere står de for kompromisløs sikkerhed og lave driftsomkostninger. Dermed dækker de netop behovet hos brugerne inden for landbruget og industrien, havebrug og anlæg, hestehold samt inden for byggebranchen. Et bredt udvalg af ekstra udstyr og redskaber gør, at maskinerne er så universelle.

Schäffer 1422 SGT
 • Kubota 3-cyl. D902
 • 22 hk
 • 1250 kg
Se mere
Schäffer 2428-2
 • 3 Cylinder Kubota, D1105
 • 25 hk
 • 1.820 kg
Se mere
Schäffer 2430 Nordic HD
 • Kubota, 3 cylindre vandkølet, D1703-M-Di
 • 25 hk
 • 2280 kg ( Kabine 2480 kg ) kg
Se mere
Schäffer 2445 S
 • 3 cylinder Kubota, D1803-CR-T
 • 50 hk
 • 2.500 kg med FOPS; 2.700 kg med Kabine kg
Se mere
Schäffer 24E
 • Elektrisk motor Elmotorkørsel hydraulik 21 kW Elektrisk motor hydraulik 9,7 kW Vandkøling af elektriske motorer
 • 28 hk
 • 2400 kg
Se mere

Schäffer Minilæsser

I over 60 år har Schäffer udviklet læssere til individuelle behov, heraf deres minilæsser i mere end 40 år. Vore kunders tilfredshed har gjort os til dem, vi er i dag: en af de allerstærkeste og mest succesrige udbydere af mini-, hjul- og teleskoplæssere på markedet nogensinde. Hver eneste dag frembringer Schäffer nye individuelle løsninger. Hver enkelt Schäffer-minilæsser er en syntese af mange års erfaring kombineret med lysten til nyopfindelser. En minilæsser fra Schäffer sætter den højest mulige standard for pålidelighed og lang levetid. Du vil opleve lavere omkostninger i løbet af den totale anvendelsesperiode og en maskine med endnu større ydeevne, sikkerhed og kørekomfort i en lang årrække.

Kompaktklassen af minilæssere hører til blandt Schäffers mest succesrige serier nogensinde. Minilæsserne blev konstrueret og udviklet til at yde det optimale på trang plads. En vigtig egenskab i et traditionsrigt dansk landbrug, der ikke nødvendigvis er bygget med den fremtidige maskinpark i tankerne. Schäffers minilæssere er kendt for at være stærke alsidige maskiner som er ekstremt manøvredygtige og er praktisk talt uundværlige i maskinparken. En Minilæsser er velegnet til tunge løft og transport, men kan generelt bruges til mange forskellige arbejdsopgaver i både landbrug og erhverv.

Der er stor vægt på pålidelighed og ergonomi. Vi står ligeledes også for kompromisløs sikkerhed og lave driftsomkostninger. Dermed dækker enhver minilæsser netop behovet hos kunden inden for landbrug, industri, havebrug og anlæg, hestehold samt inden for byggebranchen. Et bredt udvalg af ekstra udstyr og redskaber gør, at en Schäffer minilæsser er så universel.

Indenfor landbruget bliver minilæssere typisk brugt til kvægbrug, hvor store mængder gødning og grovfoder skal flytte rundt og håndteres hver dag. En minilæsser er stort set uundværlig, hvis du driver et landbrug, og kan spare dig mange arbejdstimer og fysisk slid.

Det er altid vigtigt, at en minilæsser bliver manøvreret rundt med omtanke, så føreren, mennesker, dyr eller bygninger omkring kommer til skade – i tilfælde af at minilæsseren tipper eller vælter. Alle minilæssere har forskellige tyngdepunkter alt efter dit behov. En minilæsser med et lavt tyngdepunkt, som for eksempels Scäffers, er en fordel, og kan klart anbefales. 


Knæk styring:
En minilæsser med knækstyring gør, at maskinerne nemt kan komme rundt, og er særligt velegnede til at kunne arbejde under meget svære forhold uden at beskadige underlaget på for eksempel byggepladsen eller gårspladsen. Alle minilæssere kan udstyres med ekstra udstyr som gør, at maskinerne kan matche netop dit behov. 
Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.