nyheder

Godt nytår

Vi ønsker alle vore kunder, forhandlere og samarbejds partnere et godt nytår, med håbet om vi sammen må udvikle og forbedre samarbejdet i 2015.

Vi glæder os over at 2014 var et år med fremgang for næsten alle af vore hovedgrupper og mærker. 

Vores nye afdeling i Ringsted havde sit første hele år. Det har været en overraskende god start, hvor alt fra Schäffer mini- og teleskoplæssere, Bigab kroghejsevogne, Bucher fejemaskiber, TYM traktorer, Peruzzo græsprogram og Komatsu Forest skovmaskiner har oplevet fremgang både direkte og igennem vore forhandlere der har haft glæde af det nye center, der kan åbnes efter ønske for alle, da alt kan styres fra IPad.

I et år hvor traktorsalget har været vigende har vi oplevet fremgang med vore mærker. 

Med håbet om et godt år for alle, sendes hermed de bedste ønsker.

Kristian Helms

 

Glædelig jul!

Vi vil fra Helms gerne ønske alle en rigtig glædelig jul!

Nu falder den første sne...

Her er billeder fra en levering i denne måned i Norge.


 

"Kunde kjøpte traktor til snøbrøyting til sine 2 karosseriverksteder på Lunner, den skal også brukes til snøbrøyting og annet forefallende arbeid hjemme på sin bolig i Grua. Kunden var og prøvekjørte traktoren hos oss og var meget godt fornøyd med hvor lettkjørt og fin traktoren var."
Trond, Søreng Maskin AS

Sådan skriver forhandleren om leveringen af en traktor efter kundens behov og ønsker.

Nyhedsarkiv quality matters

Alle TYM traktorer er fremstillet af state-of-the-art ingeniørfirma "Tong Yang Moolsan", i Sydkorea. Ved at drage nytte af over 40 års produktion erfaring i landbrugsmaskiner, produceres der idag mere end 10.000 traktorer hvert år for at imødekomme en stadigt stigende efterspørgsel i lande fra USA til Australien, såvel som hele Europa. Tym var i 2010 det hurtigst voksende traktormærke.