nyheder

Have & Landskab 2017

Vi er nu på plads på Have & Landskab 2017 i Slagelse! Vi glæder os MEGET til at byde alle velkommen på vores stand fra d. 30 august til d. 1 september!

 

EM i landevejscykling

Pga. EM i landevejscykling vil vi i morgen og weekenden ikke have mulighed for at komme ud med biler fra vores adresse i Herning. Ligesom det heller ikke vil være muligt at komme ind og holde på vores adresse. Skulle man komme tæt på er man meget velkommen til at tage havestolen med og se lidt cykelløb på eller lige udenfor vores adresse. (Man kan passere vejen til fods)

Vi holder som de sidste dage de frivillige hjælpere forsynet med Kaffe udenfor vores adresse. 

Udvidelse af samarbejde med O. Søndergaard & Sønner.

Som et nyt tiltag har O. Søndergaard & Sønner også TYM traktorer med på deres stand ved det Fynske Dyrskue. TYM med fokus på især HST modellerne fra 23 – 50 HK, passer rigtig godt ind i vores program, og det har været naturligt at udvide samarbejdet med Helms TMT-Centret A/S, som vi allerede har lang tids samarbejde med på Schäffer, udtaler Lars Søndergaard.

Helms TMT-Centret A/S varetager importen af TYM traktorer for Danmark, Norge, Sverige og Island.

Traktorerne henvender sig særligt til anlægsarbejde, grøn pleje, snerydning, men mindre landbrugsopgaver, som et rigtig godt alternativ en ældre brugt traktor. Her får man bare en helt anden komfort og alt andet lige noget mindre vedligeholdelsesomkostninger, siger Allan Helms.

På Det Fynske Dyrskue viser vi to af TYM’s mest populære traktorer, i form af TYM T273 HST. Denne lille kompakttraktor udmærker sig ved sin stærke baglift, kombineret med en yderst god komfort, hvor alt er placeret lige for hånden. Den har ligesom resten af produktlinjen fra TYM en meget lille venderadius, på grund af forakslens smarte opbygning.

Desuden vises også TYM T433 HST, som med sin gode komfort kabine, hvor ting som Aircondition, Radio og arbejdslys alt sammen er standard. 

 

Den mindste af udgaverne vises sammen med Peruzzo’s multiredskab, som kan bruges til vertikalskæring, opsamling af hestepærer, blade eller blot græsklipning med opsamling. 

Nyhedsarkiv quality matters

Alle TYM traktorer er fremstillet af state-of-the-art ingeniørfirma "Tong Yang Moolsan", i Sydkorea. Ved at drage nytte af over 40 års produktion erfaring i landbrugsmaskiner, produceres der idag mere end 10.000 traktorer hvert år for at imødekomme en stadigt stigende efterspørgsel i lande fra USA til Australien, såvel som hele Europa. Tym var i 2010 det hurtigst voksende traktormærke.