nyheder

Udvidelse af samarbejde med O. Søndergaard & Sønner.

Som et nyt tiltag har O. Søndergaard & Sønner også TYM traktorer med på deres stand ved det Fynske Dyrskue. TYM med fokus på især HST modellerne fra 23 – 50 HK, passer rigtig godt ind i vores program, og det har været naturligt at udvide samarbejdet med Helms TMT-Centret A/S, som vi allerede har lang tids samarbejde med på Schäffer, udtaler Lars Søndergaard.

Helms TMT-Centret A/S varetager importen af TYM traktorer for Danmark, Norge, Sverige og Island.

Traktorerne henvender sig særligt til anlægsarbejde, grøn pleje, snerydning, men mindre landbrugsopgaver, som et rigtig godt alternativ en ældre brugt traktor. Her får man bare en helt anden komfort og alt andet lige noget mindre vedligeholdelsesomkostninger, siger Allan Helms.

På Det Fynske Dyrskue viser vi to af TYM’s mest populære traktorer, i form af TYM T273 HST. Denne lille kompakttraktor udmærker sig ved sin stærke baglift, kombineret med en yderst god komfort, hvor alt er placeret lige for hånden. Den har ligesom resten af produktlinjen fra TYM en meget lille venderadius, på grund af forakslens smarte opbygning.

Desuden vises også TYM T433 HST, som med sin gode komfort kabine, hvor ting som Aircondition, Radio og arbejdslys alt sammen er standard. 

 

Den mindste af udgaverne vises sammen med Peruzzo’s multiredskab, som kan bruges til vertikalskæring, opsamling af hestepærer, blade eller blot græsklipning med opsamling. 

Kom til skovdemodage 2017

Klik på billedet og download invitationen!

Kom helt ud i skoven ved Silkeborg og se bl.a. 

  • Den helt nye Komatsu Forest 855 udkører
  • Gierkink GMT 035 
  • Irus Deltrak fjernstyret redskabsbærer med skovknuserhoved
  • Bigab kroghejsevogn med 8 meter Z-kran
  • Schäffer minilæssere med bl.a. TMT Wood-clamp
  • TYM traktorer i forskelige størrelser mellem 23 og 75 hk, med redskaber fra Peruzzo og NHS.

Vi glæder os til at byde både nye og gamle kunder velkommen!

Når sneen falder...

Nyhedsarkiv quality matters

Alle TYM traktorer er fremstillet af state-of-the-art ingeniørfirma "Tong Yang Moolsan", i Sydkorea. Ved at drage nytte af over 40 års produktion erfaring i landbrugsmaskiner, produceres der idag mere end 10.000 traktorer hvert år for at imødekomme en stadigt stigende efterspørgsel i lande fra USA til Australien, såvel som hele Europa. Tym var i 2010 det hurtigst voksende traktormærke.