Zetor

nyheder

Brødrene Laursen har 100 års jubilæum tilsammen i Helms TMT-Centret. d. 30. juni 2017

Et usædvanligt jubilæum, som vi gerne vil fejre sammen med 2 af vores mest trofaste medarbejdere.

Karl Erik Laursen og Ole Laursen, inviterer alle nye/gamle kunder, leverandører og venner af huset til at komme forbi vores stand, på landsskuet, på dagen fredag d. 30 juni.mellem 12 og 15. grillen er tændt op.

Karl Erik træffes selvfølgelig alle 3 dage på standen, klar med et godt maskintilbud til dig.


Helms TMT-Centret tilbyder frem over reservedele og service til Valtra.

Vi har haft nogle gode år med Valmet og senere Valtra, som har tilført vores forretning mange gode aktiviteter og medarbejdere.

Tak til de kunder, der i de sidste 19 år har købt en af de 745 stk. Valmet og Valtra, vi har solgt.

Vi vil gerne fortsat give jer service og leverer reservedele, men det er slut med at sælge nye Valtra fra 1. marts.

Et af de produkter Valmet er skyld i, vi har importen af i dag, er Valmet skovmaskiner, som i dag hedder Komatsu Forest. Det er i dag vores produkt med den største vækst.

Den nye strategi Agco fremlagde i vinteren 2015/16, betød vi ikke længere kunne have Valtra i Helms TMT-Centret, da vores omsætning var for stor af andre produkter og vi solgte andre traktor mærker.

Valtra har været omkring 5% af vores ny salg de sidste 4 år. Det må vi nu sige farvel til, med mindre vi kan sælge en af vore andre traktormærker til vores Valtra kunder, her er det nok primært Deutz-Fahr´s helt nye serie, som er interessant.  Vi ved også godt at fokus giver mersalg, så vi har faktisk øget vores salg af de andre traktormærker med 50% i 2016. Det er ikke mindst TYM traktoren, som vi nu har solgt i 6 år.

Vi ønsker Agco alt mulig held og lykke med deres nye strategi og takker endnu engang for nogle gode år med Valtra. Vi vil fortsat sælge mange traktorer, men hvordan de ser ud om 5 år og hvilke mærker der sælges er svært at forudsige. Der skal ikke herske nogen tvivl om vi afsætter de nødvendige ressourcer i at finde fremtidens traktor, om den så skal være førerløs eller være mere multifunktions opbygget må fremtiden vise.

Det vores branche vil blive målt på fremover, er at vi minimerer omkostningerne imellem fabrik og kunder, samt er omstillingsparate og kundeorienteret. Det er vi klar til sammen med vore leverandører og medarbejdere, så vore kunder altid har den mest økonomiske og effektive løsning på sine maskinbehov.

Land- og skovbrug har altid været en af vores største kundegrupper, det vil det fortsat være om 5 år.

Kristian Helms.  1.-3.-2017


Lang historie med bl.a. Zetor

Ved Helms har vi en lang historie indenfor salg af traktorer. Vi er stolte over at kunne tilbyde dig en palet af kvalitetstraktorer, som vi har specialiseret os i salg og service af med tilsammen langt over 400 mandeårs erfaring! Vi kan tilbyde at afdække dit traktorbehov med en bred vifte af unikke traktorer. Topmoderne traktorer der er yderst konkurrencedygtige både hvad angår dieselforbrug, brugervenlighed, komfort, driftsikkerhed, personlig tilpasning og meget mere. Klik for at se nærmere ovenfor eller giv et ring for at høre nærmere!


Nyhedsarkiv

Zetor

Kvalitetstraktorer fra Tjekkiske Zetor leverer 64-136 hk sund fornuft til kunder i 43 lande på 5 kontinentet. Den første serieproducerede traktor rullede ud af fabrikken i 1946 og siden er mere end 1,1 mio traktorer rullet efter. Vi solgte den første i 1962.

Kontaktpersoner

Karl Erik Laursen
Karl Erik Laursen
Salg Herning
Email: ke@helmstmt.com
Mobil: 40 43 61 44
Hans Christian Schmidt
Hans Christian Schmidt
Værkfører Herning
Email: hcs@helmstmt.com
Mobil: 99 28 29 23

phone Kontakt mig vedrørende dette produkt

Brugt

Deutz-Fahr 6.10 PL Deutz-Fahr 6.10 PL
Forhør om pris
TYM TS25 HST TYM  TS25 HST
DKK 89.500
Se flere »

Messer

Bisnode AAA Bisnode AAA UK