Hos Helms TMT sidder vi klar til at hjælpe
Telefon +45 99 28 29 30

Tre Emme

Hvad leder du efter?TRE EMME MM135MC:

Nu lanceres, for første gang i Danmark, den nye TREEMME MM 135MC. En traktor skabt til specifik brug indenfor vejvedligeholdelse og let skovdrift. Èn traktor til brugeren der ønsker én maskine til alle 4 sæsoner, der bare vil arbejde og arbejde.

 


Førerkomforten og udsynet er på denne maskine ualmindeligt godt og overgår selv niveauet kendt fra mindre redskabsbærer. Med kabinen placeret midt på maskinen, i venstre side, opnås et perfekt udsyn til en armklipper, samt vinterredskaber både for og bag.

 

TRE EMME har deres egenudviklede armklipper, der monteres direkte på midten af chassiset i højre side. Monteringen og brugen af armklipper er specifikt integreret ind i designet af TREEMME MM 135 MC.

 

Den drives af en 135 hk Deutz-motor der lever op til alle krav ift. emission. Transmissionen er en patenteret trinløs transmission af hydrostatisk type. Den sikre kontinuerlig accelaration fra 0-40 km/t uden momentafbrydelse.

 

Maskinen kan styres på fire måder: De fire drivhjul er alle styret med hydraulisk servostyring. Operatøren har et valg af fire styringstilstande (forhjulsstyring, firhjulsstyring, krabbe styring og styring kun på baghjulet).

 

TRE EMME redskabsbærer er bygget af en stor Europæisk producent, og er dermed en gennemprøvet maskine, der anvendes til en lang række forskellige opgaver. Maskinen er et kraftfuldt værktøj med sit eget design og udstyrslayout. Vigtigste træk er en stærk frontlift, PTO foran og bagtil. Det giver unikke muligheder for en god placering af de forskellige redskaber på maskinen. En af TRE EMME's stærkeste egenskaber er netop, at den til mange opgaver er en mere passende redskabsbærer, sammenlignet med en normal landbrugstraktorer. – Til mange opgaver er den lettere at køre og giver også et bedre arbejdsmiljø. Operatøren undgår akavede arbejdsstillinger for at holde øje med arbejdet. Armklipperen er monteret på siden af maskinen og kan tages af og på med en hurtig koblingsfunktion-system.


TRE EMME MM200X:

På billedet ses den lille udgave af skovtraktorerne i serien fra 200 hk til som 350 hk. 


For mere information omkring Tre-Emme, kontakt produktchef

Kristian Helms - telefon +45 40206330


Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.