Schäffer-Axlar
schäffer aksler
Original Schäffer-Axlar är indställda 100 % till var enskild lastare. Och det är hemlig­heten bakom den överlagsna dragkraft, som alla Schäffer-lastare besitter. Oavhängiga under­sökningar bekräftar detta om och om om igen.
Se tidigare modeller

Nyhedsarkiv

EM i landevejscykling

Pga. EM i landevejscykling vil vi i morgen og weekenden ikke have mulighed for at komme ud med biler fra vores adresse i Herning. Ligesom det heller ikke vil være muligt at komme ind og holde på vores adresse. Skulle man komme tæt på er man meget velkommen til at tage havestolen med og se lidt cykelløb på eller lige udenfor vores adresse. (Man kan passere vejen til fods)

Vi holder som de sidste dage de frivillige hjælpere forsynet med Kaffe udenfor vores adresse. 


Schäffer til Ledreborg Slot

Maskincenter Roskilde har i dag leveret vores populære kampagne-model Schäffer Nordic 55 til Ledreborg Slot.

Anders fra Ledreborg glæder sig utrolig meget til at tage den i brug, ved den daglige drift. Schäfferen har en række opgaver at udføre inden deres store Livstilsmesse d. 25-28 maj. Hertil kan vi kun sige, at køre Schäffer også danner livsstil for mange.

Vi ønsker Ledreborg Slot til lykke med deres nye Schäffer.


Hvad bruges Schäffer-læssermaskiner til?

Vi må konstatere at med Schäffer´s læsserprogram på over 35 modeller fordelt på mini-, hjul og teleskop-læssere er kundegrupperne mange og arbejdsopgaverne ligeså. Vi har været forbi genbrugspladsen i Herning, for at give et indblik i hvad de bl.a. bruger der Schäffere til på alle kommunes genbrugspladser.


Bisnode AAA Bisnode AAA UK