Telefon +45 99 28 29 30

Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Nyheder

Vintermaskiner klar til indsats

Vi har dette traktortilbud med vinterudstyr klar til dig.
Prisen er kun 179.500,- + moms inkl. redskaberne vist på billedet.
SPAR 30.000,-
Vi har mange andre vintertilbud ring og forhør.


15 sorte på Stribe

Helms TMT-Centret A/S leverer 15 sorte Schäffer på stribe til at "fodre" platforme med bl.a. byggematerialer. Kunden er den spændende virksomhed Platform.as A/S i Ishøj. 

 

Der er tale om den populære model 2434, som egentlig er en af Schäffer's gule modeller. Den karakterer sig ved en ekstraordinær løfteevne igennem det nedbyggede og ekstra kraftige tårn. Egenvægten er samtidig forholdsvis lav, så den sagtens kan flyttes på en almindelig maskintrailer på 3500 kg totalvægt. Maskinen håndterer paller med en vægt op til 1500 kg. 

 

Vi valgte denne maskine i samarbejde med JR Udlejning v/ Jan Adamsen. Jan Adamsen havde fundet og sammenlignet 4 produkter ud fra vores ønsker og ud fra dette, traf vi det endelige valg. Maskinen er perfekt til at håndtere materialer op på vores arbejdsplatforme. Det skal være nemt for kunden at arbejde fra en arbejdsplatform, og derfor tilbyder vi nu at man som tilbehør til sin arbejdsplatform kan leje den smarte og stærke Shaffer 2434 som helt klart gør hverdagen på byggepladsen nemmere, udtaler direktør Casper Knudsen fra Platform.as.

 

Der er også andre fordele ved det lave tårn, som giver brugeren ekstra gode oversigts forhold, kombineret med den koniske tårn opbygning er gjort så optimal som muligt. Samtidig vil den med det koniske tårn også være på det smallest ud fra brugeren når læssearmen er oppe. Modellen er ligesom de større læssere fra Schäffer med vedligeholdelsesfrie olielamelbremser, samt Schäffers velkendte smørre- og vedligeholdelsesfrie knækled med 3 års garanti eller 3000 timer, alt efter hvad der nåes først. 

 

Platform.as har ønsket at få maskinerne i specialfarve som passer til deres biler og andet materiel. Det er mulighed man har fra Schäffer som et tilvalg. Ligesom utrolig mange andre muligheder, som gør det muligt at "skræddersy" sin Schäffer læsser som man ønsker den. 

 På billedet ses Casper Knudsen, direktør og ejer af Platform.as A/S, samt dennes pladshund ikke at forglemme. Derudover står Allan Helms, Partner i Helms TMT-Centret A/S klar ved overdragelsen af maskinerne. 

 


 

 

 

Komatsu var det naturlige valg

Grøn Teknik af Torben Jastram | 10. okt. 2017 KL. 09:42

I foråret fik Marielyst Skovservice leveret landets første otte-hjulede Komatsu skovningsmaskine.

97053_1.jpg

Billede: Henrik Jessen fra Marielyst Skovservice er her i gang med arbejdet i den nye otte-hjulede skovningsmaskine fra Komatsu.

 

Da Henrik Jessen, daglig leder af Marielyst Skovservice ved Horsens, tidligere på året stod for at skulle investere i en ny skovningsmaskine, faldt valget på Komatsus nye otte-hjulede model 931XC, som importeres af Helms TMT-Centret. Og det var der flere årsager til.

- Komatsu'en er efter min mening bygget op på den rigtige måde, og den har med sin 360-graders vending en stor arbejdsradius. Derfor var det sådan set et naturligt valg, fortæller Henrik Jessen.

citat start

Når man køber sådan en maskine til flere millioner kroner, så er det vigtigt, at man kan regne med service og support bagefter.

Daglig leder Henrik Jessen

Marielyst Skovservice

citat slut

Men andre elementer havde selvfølgelig også indflydelse på maskinvalget.

- Når man køber sådan en maskine til flere millioner kroner, så er det vigtigt, at man kan regne med service og support bagefter. Og det har Helms TMT-Centret tidligere bevist. Samtidig er den forventede gensalgspris også med i overvejelserne, siger han.

Mere stabilitet

En skovningsmaskine skal fungere godt i stejlt terræn og være stabil. Komatsu 931XC har fået otte hjul, og den er bygget op omkring Komatsus velafprøvede chassiskoncept med en fast styremidje og en pendulerende bagaksel, en særskilt tiltning af kran og førerhus samt Komatsus load-sensing stabilisator.

Den pendulerende bagaksel på modellen forbedrer stabiliteten samt styrker jordkontakt og et lavere tyngdepunkt.

Komatsu skovningsmaskiner har kran og kabine til at følge hinanden, ligesom de altid står vandret - også på skråninger. På den måde opretholder man svingkræften selv på skrånende terræn. Det er samtidig med til hele tiden at have en ligelig vægtfordeling på alle hjul. Det giver færre skader i skovbunden - noget der er meget fokus på i disse år på grund af de ofte våde forhold. Den øgede stabilitet, 3PS systemet og fordelene med at kranen er nivelleret betyder, at maskinen konstant har alle kræfter i behold.

Komatsus tre-pumpehydraulik er en anden grund til, at den nye skovningsmaskine er så effektiv. Det smarte design af det hydrauliske system betyder, at operatøren kan udføre flere opgaver på samme tid og opretholde en betydeligt højere produktionshastighed og samtidig reducere brændstofforbruget.

Den nye Komatsu 931XC har en kraftig Stage IV Final motor, der opfylder emissionskrav og reducerer brændstofforbrug. Samspillet mellem motor, styring og den power-optimerede transmission gør det muligt for den hydrostatiske transmission at udnytte motorens effekt fuldt ud, det giver fordele på stejle skråninger og i vanskeligt terræn.

Nyt produktprogram

Ifølge partner Kristian Helms, Helms TMT-Centret, er salget af virksomhedens skovmaskiner øget markant de senere år. Virksomheden har haft importen af Komatsu skovmaskiner gennem mere end 10 år, og mærket er ifølge Kristian Helms inde i en rivende udvikling med et næsten nyt produktprogram med mange unikke løsninger.

- Vi har det seneste år leveret flere Komatsu skovmaskiner end nogensinde før, og ikke nok med det, så er der fem nye maskiner på vej hjem fra fabrikken til levering i den kommende tid. Det er en blanding af skovningsmaskiner og udkørermaskiner, siger Kristian Helms.

Demotilbud til det lange og våde græs

Se dette unikke tilbud på en lækker TYM TS 25 HST med Peruzzo FoxS 140 cm slagleklipper.
Demopris kun 89.500,- + moms

Et sæt du kan slå de fleste arealer ned med og samtidig mulcher klipperen græsset rigtig godt, så der er helt rydet op efter den.
Traktoren er naturligvis med trepunktslift, så den kan bruges til mange andre opgaver end græsklipning. 
Ring til Allan Helms for nærmere info: 99 28 29 37

Elmia Park 2017

Elmia Park 2017 är nu öppnad, Mässan är både inomhus och utomhus.  Helms TMT- Centret har en monter inomhus med 4:a maskiner , TYM 273 med frontlastare, Schäffer 6680Z , 2445, samt en 2428 SLT. Vi visar också en Peruzzo Koala, samt frontmonteraade TMT flextrim och TMT flexsåg.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.