Telefon +45 99 28 29 30

Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Nyheder

Glædelig jul og godt nytår

Rigtig glædelig jul til dig og dine, og stor tak for samarbejdet i 2018.
Vi ønsker dig også et godt nytår og et lykkebringende 2019,
hvor vi ser frem til et fortsat godt og udviklende samarbejde.

Vi ser tilbage på et 2018 med fuld aktivitet og mange nye udfordringer. Vi kan næsten ikke vente med at få kick-startet 2019.

The time of year has come around again, Christmas is knocking on the door and the year 2018 is drawing to a close.
We take the opportunity to wish you, your family and staff a Peaceful Advent Season, a Merry Christmas, and a very Happy and Successful Year 2019.

2018 was filled with loads of activities and many new challenges. We can’t wait to get 2019 kick-started.


Gamle tricks skal få røde maskiner i skoven

Teknik/Maskiner | Af Emil Filtenborg |

Som man kan se på billedet, står hjulene skævt efter terrænnet, imens hytten er nivelleret og står vandret. Foto: Emil Filtenborg.Komatsu 931xc tygger sig sikkert igennem store nobilis-træer. Foto: Emil Filtenborg.Komatsu 931xc tygger sig sikkert igennem store nobilis-træer. Foto: Emil Filtenborg.


Kompakte nyheder

De første SLT kabine maskiner landet i DK. En kabine læsser med 45 HK og en totalhøjde på omkring 2 meter. Så får du vores alsidige maskiner med endnu flere fordele, når som oftest bruges i alle fire sæsoner. Læs mere om maskiner her på siden under Schäffer.


En god uge i vores Komatsu forest afdeling.

Det er første gang vi leverer to 931XC 8 hjulede skovningsmaskiner på en uge og så i ren handel.

To af vore gode kunder, Svanninge Skovservice og Alstrup Skovservice har dermed øget deres kapacitet, vi har leveret og holdt igangsætnings kursus for de to maskiner i denne uge.

For Svanninge Skovservice betyder det nu, at de kører med 3 stk. Komatsu forest skovningsmaskiner og 2 Komatsu udkører

Alstrup Skovservice fik leveret den første Komatsu 845 udkører med Comfort Ride kabine vi fik til Danmark for nogle år siden.


God McHale dag

En god McHale dag lakker mod ende. Vi havde i dag fornøjelsen af at levere og igangsætte to nye McHale fra vores Ringsted-afdeling. Som det ses på billederne, én McHale Fusion Vario og én McHale 998 HS.Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.