Telefon +45 99 28 29 30

Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Nyheder

God McHale dag

En god McHale dag lakker mod ende. Vi havde i dag fornøjelsen af at levere og igangsætte to nye McHale fra vores Ringsted-afdeling. Som det ses på billederne, én McHale Fusion Vario og én McHale 998 HS.Græsland 18 og Roskilde dyrskue

Dejlig uge er ved at være omme. En uge hvor vi fik lov at møde en masse glade nuværende og fremtidige kunder på Græsland 18 og Roskilde Dyrskue.


Skov & Teknik

Tak for de mange besøg på Skov & Teknik ved Langesø i går. Vi er kørt lige i skoven for at demonstrere Komatsu 901 XC her til morgen.
Første McHale Fusion Vario i arbejde

Fantastisk dag i marken med produkttræning og levering af vores første McHale Fusion Vario. Vi ser frem til godt samarbejde med Morten fra M.R. Agro og glæder os til at se dig køre med din nye McHale på Græsland ´18.Kom til åbent hus på Kærup Parkvej i Ringsted!


Vi er gået sammen med vores kollegaer på vejen i Ringsted og inviterer alle til åbent hus arrangement 2. marts kl. 10-17 og 3. marts kl. 9-15.
Indenfor 650 meter ligger vi 5 stærke maskinleverandører, så der er mulighed for at se mere end på de fleste messer til vores Åbent-Vej arrangement. 
Grib chancen og gør en ekstra god handel. Vi byder på lidt godt til ganen.

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.