Telefon +45 99 28 29 30

Vi importerer maskiner fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Vi importerer redskaber fra det meste af europa

.. Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.

Helms TMT-Centret A/S har eksisteret i over 65 år

Helms TMT-Centret er i dag er en solid og topmoderne virksomhed og er en af de førende nordiske leverandører af rullende materiel og serviceydelser. Helms TMT-Centret har fokus på service, miljø og etik.

Helms TMT-Centret A/S har afdelinger i Herning, Århus og Ringsted og drives i dag af anden og tredje generation af familien Helms. Jakob, Allan og Kristian arbejder hver dag sammen med 40 dedikerede medarbejdere på, at være en værdiskabende samarbejdspartner, i kæden mellem fabrik, forhandlere og slutbrugere.

Virksomheden er selvfinansierende, hvilket giver mulighed for at være konceptpartnere, når det gælder finansiering, service eller en kombineret leje/købsaftale.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT-Centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er Helms TMT-Centret C02 neutrale.

”Hos Helms TMT-Centret er vi stolte af vores produkter, det arbejde vi udfører og af vores virksomhed. Vi tilstræber enkelthed, ærlig og reel adfærd og samarbejde - alt sammen baseret på tillid.”

Udvidelse af samarbejde med O. Søndergaard & Sønner.

Som et nyt tiltag har O. Søndergaard & Sønner også TYM traktorer med på deres stand ved det Fynske Dyrskue. TYM med fokus på især HST modellerne fra 23 – 50 HK, passer rigtig godt ind i vores program, og det har været naturligt at udvide samarbejdet med Helms TMT-Centret A/S, som vi allerede har lang tids samarbejde med på Schäffer, udtaler Lars Søndergaard.

Helms TMT-Centret A/S varetager importen af TYM traktorer for Danmark, Norge, Sverige og Island.

Traktorerne henvender sig særligt til anlægsarbejde, grøn pleje, snerydning, men mindre landbrugsopgaver, som et rigtig godt alternativ en ældre brugt traktor. Her får man bare en helt anden komfort og alt andet lige noget mindre vedligeholdelsesomkostninger, siger Allan Helms.

På Det Fynske Dyrskue viser vi to af TYM’s mest populære traktorer, i form af TYM T273 HST. Denne lille kompakttraktor udmærker sig ved sin stærke baglift, kombineret med en yderst god komfort, hvor alt er placeret lige for hånden. Den har ligesom resten af produktlinjen fra TYM en meget lille venderadius, på grund af forakslens smarte opbygning.

Desuden vises også TYM T433 HST, som med sin gode komfort kabine, hvor ting som Aircondition, Radio og arbejdslys alt sammen er standard. 

 

Den mindste af udgaverne vises sammen med Peruzzo’s multiredskab, som kan bruges til vertikalskæring, opsamling af hestepærer, blade eller blot græsklipning med opsamling. 

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distrubuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.