nyheder

Kom til skovdemodage 2017

Klik på billedet og download invitationen!

Kom helt ud i skoven ved Silkeborg og se bl.a. 

  • Den helt nye Komatsu Forest 855 udkører
  • Gierkink GMT 035 
  • Irus Deltrak fjernstyret redskabsbærer med skovknuserhoved
  • Bigab kroghejsevogn med 8 meter Z-kran
  • Schäffer minilæssere med bl.a. TMT Wood-clamp
  • TYM traktorer i forskelige størrelser mellem 23 og 75 hk, med redskaber fra Peruzzo og NHS.

Vi glæder os til at byde både nye og gamle kunder velkommen!


Elmia Park – mässan med de gröna värdena i fokus!

Under tre intensiva mässdagar står växtkraft, anläggningskraft och attraktionskraft i centrum på Sveriges största branschmässa för grönytor och utemiljöer. Elmia Park är den ledande mässan för de som äger, anlägger, renoverar och sköter grönt.

Helms TMT-Centret A/S erbjuder ett brett sortiment av maskiner för Park & Golf kunder i Sverige genom våra återförsäljare, Helms TMT-Centret A/S leverar maskiner från dessa tilverkare: Schäffer, Cams, TYM, Peruzzo, TMT Equipment och Irus.

 


Irus nyhed i Danmark, se den på Have & Landskab!

Quadtrak er den perfekte suplement til Irus Deltrak, som har den klare force ved at være ekstrem terrængående med sine larvebånd. Quadtrak adskiller sig ved at være permanent 4 hjulstrukket med styring på alle fire hjul. Det gør dem meget skånsom mod det den kører på og kan dermed bruges til at slå under buske og træer, hvor det er svært at køre med en maskine, hvor føreren sider på den. Samtidig er den også meget terrængående og har ekstra mulighed for at blive monteret med stålpikhjul. Med en motor på 31 hk 2-cylinder luftkølet Kohler motor har den stort overskud til den 125 cm kraftige slagleklipper, som også kommer fra Irus. Slagleklipperen dækker naturligvis hjullene.


Irus er specialister indenfor fjernbetjente skråningsklippere.

Man kan fortsætte den lange række af betjeningsmuligheder ved Irus. Den har naturligvis og proportional hastighedsregulering styret over fjernstyringen. Den kan som option også udstyres med krabbestyring, som af og til kan være en stor fordel på stejle skråninger. 

Se og prøv Irus Quadtrak på Have & Landskab i Slagelse fra den 26. til d. 28 August. Såvel som den også bliver vist i Sverige på Elmia Park & Golf ca. en måned senere.


Nyhedsarkiv