Kræfter og overskud

Den grundlæggende komponent i Hidromek rendegraveren er den robotsvejsede chassisramme med bagramme, som bærer gravearm og frontlæsser.
Den 75 kW store Perkins motor sikrer, at der altid et kræfter i overskud til at klare selv de mest krævende og tunge opgaver. Kræfterne overføres til hjulene via en fuld Powershift transmission og heavy duty aksler fra det JCB-ejede International Transmission Limited (ITL). Den perfekte matching af motor og transmission sikrer et meget lavt brændstofsforbrug og optimal udnyttelse af de 415 Nm, som motoren leverer.

hidromek 102s

Øget stabilitet
Akslerne er ligeledes designet til Maestro serien og er udstyret med Max-trac kraftfordelingssystemet. Max-trac fordeler trækkraften til de trækkende hjul uanset terrænforholdene. Med 16 graders pendulering på forakslen sikres optimal kontakt med underlaget og øget stabilitet i alle situationer. Lamelbremser i oliebad sikrer, at maskinen altid kan bringes til standsning, og det kræver ingen vedligeholdelse og service i hele maskinens levetid.

Klassens stærkeste
Med en tandem gear hydraulikpumpe koblet direkte til transmission, som kan levere 150 l/min. er der samtidig kræfter til klassens stærkeste frontlæsser og gravearm. Med en brydekraft i skovlen på 7,8 tons og 6,8 tons i selve front-læsserarmen er der altid kraftoverskud til at fylde og løfte skovlen, selv med fuldt læs. Gravearmen er også klassens stærkeste og kan bryde 6,3 tons i skovlen og løfte 1,77 tons i fuld højde både lige bagud og til siden.