nyheder

Så er vi klar til med Bucher Municipal 2017

Se den nye flyer, vi er klar som din nye Partner også når det gælder fejemaskiner!
Bucher Municipal - simply great sweepers


Tak for besøget på Danmarks flotteste messe "maskiner under broen"


Verdens første elektrisk drevne 2m³ kompakt fejemaskine

Bucher Municipal præsenterede verdens første elektrisk drevne kompakt fejemaskine i den populære 2m³ klasse på IFAT 2016 i München. Et lithium-ion batteri giver otte timers normal drift med den nye CityCat 2020ev. Mange gange mindre støjende, emissionsfri og langt billigere over tid end den diesel-drevne fejemaskine, den CityCat 2020ev er en stor gave for biologisk og økonomisk bæredygtighed.

På IFAT 2016, verdens førende messe for miljøteknologi, viste Bucher Municipal de besøgende at kompakte fejemaskiner stadig kan være miljøvenlig. Den marked- og teknologiskførende fabrik fra Niederweningen i Schweiz har indført sin bestseller fra 2m³ klassen: den støjsvage, nul-emission, el-drevne CityCat 2020ev. Lithium-ion batteri’et leverer 56 kWh - nok strøm til otte timers brug i arbejdsmode, prøvningscyklusser i henhold til EN15429-1 standarden. Takket være den stærke indbyggede oplader, kan batteriet oplades inden for to til tre timer uden problemer på offentlig og private ladestationer.

Udvendigt har CityCat 2020ev samme dimensioner - og den samme fremragende manøvredygtighed - som standard CityCat 2020. Det har også den samme imponerende tragt kapacitet på 2m3 og med 1450 kg, næsten samme nyttelast som basismodellen med en dieselmotor. Betjeningen af ??køretøjet og koste er også den samme, så chaufførerne kan skifte fra diesel til el-modeller og føle sig hjemme. Med en tophastighed på 40 km /t kommer den kompakte fejemaskine hurtigt frem til arbejdsstedet. Den virkelige styrke i City Cat 2020ev ligger i selve driften: selv om det giver samme fejning og sug præstation som den konventionelle variant med forbrændingsmotor, så producerer den ingen emissioner, og dens støj niveau i drift er ikke kun  92 dB ( EN) ud fra normen 2000/14 / EF. Det er en godt 10 dB (A) - eller mange gange - lavere end gennemsnittet af konkurrenter med konventionelle dieselmotorer (som forklaring: det menneskelige øre opfatter en 3 dB (A) støj forhøjelse som en fordobling i støjen).

En bæredygtig ”Twin-Pack”

Den knækstyret 2m³ fejemaskine gør gadefejning en realitet: ultra-støjsvag, emission-fri, menneske- og miljøvenlig gadefejning. På lang sigt, kan de kommunale administratorer af vognparker og tjenesteudbydere også nyde den økonomiske bæredygtighed af deres investering. Omkostningerne til elektrisk model er meget lave, da prisen på diesel er sparet. Vedligeholdelse, service og reparation omkostninger til fejemaskinen er også betydeligt lavere, så de samlede omkostninger, ved ejerskab over typiske forventede levetid på syv til ti år, er overraskende lave.

Den nye, fuldt elektrisk-drevne kompakte Bucher CityCat 2020ev fejemaskine er ikke kun nul-emission, men også mange gange mere stille end konkurrerende dieselkøretøjer, så det er meget billigere i det lange løb.

Den 22 kW indbyggede lader betyder, at batterierne kan genoplades på bare to til tre timer ved enhver offentlig bil-ladestation.


Ring endelig til Allan Helms på 99 28 29 37, hvis der er yderligere spørgsmål.


Kompakt fejemaskine

Bucher Municipals kompakte fejemaskine, CityCat 1000, er en perfekt tilføjelse i den mindre ende af deres bredde program af effektive, professionelle og gennemtestede fejemaskiner. Ligesom alle de større modeller er CityCat 1000 yderst robust opbygget, pålidelig og sikker. CityCat 1000 er udstyret med en miljøvenlig, 3-cylinderet diesel motor og kommer standard med forhjulsstyring, men med en mulig opgradering til firehjulsstyring for maksimal manøvreevne og retningsstabilitet. Maskinens smalle ramme gør den ideel for opgaver i selv de mest snævre områder.

CityCat 1000's gode smidighed har altid været et kendetegn for Bucher Municipal's fejemaskiner - et førsteklasses Schweizisk kvalitetsprodukt.

bucher citycat1000

Med en totalhøjde under to meter og en bredde på kun lige godt en meter, er CityCat 1000 den ideelle fejemaskine for snævre områder med begrænset adgang. CityCat 1000 er den perfekte løsning til at feje større ejendomme, parkeringspladser, indkøbscentre, industripladser og boligområder.

CityCat 1000 er ideel til rengøring af byområder med trange fortov og smalle veje.

bucher citycat1000 front

Den lydtætte kabine, er solidt monteret på hydrauliske ophæng, hvilket giver operatøren masser af rum og komfort. Ingen hydraulik eller vandslanger går gennem interiøret, hvilket minimerer støjniveauet.