nyheder

Have & Landskab 2017

Vi er nu på plads på Have & Landskab 2017 i Slagelse! Vi glæder os MEGET til at byde alle velkommen på vores stand fra d. 30 august til d. 1 september!

 


EM i landevejscykling

Pga. EM i landevejscykling vil vi i morgen og weekenden ikke have mulighed for at komme ud med biler fra vores adresse i Herning. Ligesom det heller ikke vil være muligt at komme ind og holde på vores adresse. Skulle man komme tæt på er man meget velkommen til at tage havestolen med og se lidt cykelløb på eller lige udenfor vores adresse. (Man kan passere vejen til fods)

Vi holder som de sidste dage de frivillige hjælpere forsynet med Kaffe udenfor vores adresse. 


Så er vi klar til med Bucher Municipal 2017

Se den nye flyer, vi er klar som din nye Partner også når det gælder fejemaskiner!
Bucher Municipal - simply great sweepers


Kompakt fejemaskine

Bucher Municipals kompakte fejemaskine, CityCat 1000, er en perfekt tilføjelse i den mindre ende af deres bredde program af effektive, professionelle og gennemtestede fejemaskiner. Ligesom alle de større modeller er CityCat 1000 yderst robust opbygget, pålidelig og sikker. CityCat 1000 er udstyret med en miljøvenlig, 3-cylinderet diesel motor og kommer standard med forhjulsstyring, men med en mulig opgradering til firehjulsstyring for maksimal manøvreevne og retningsstabilitet. Maskinens smalle ramme gør den ideel for opgaver i selv de mest snævre områder.

CityCat 1000's gode smidighed har altid været et kendetegn for Bucher Municipal's fejemaskiner - et førsteklasses Schweizisk kvalitetsprodukt.

bucher citycat1000

Med en totalhøjde under to meter og en bredde på kun lige godt en meter, er CityCat 1000 den ideelle fejemaskine for snævre områder med begrænset adgang. CityCat 1000 er den perfekte løsning til at feje større ejendomme, parkeringspladser, indkøbscentre, industripladser og boligområder.

CityCat 1000 er ideel til rengøring af byområder med trange fortov og smalle veje.

bucher citycat1000 front

Den lydtætte kabine, er solidt monteret på hydrauliske ophæng, hvilket giver operatøren masser af rum og komfort. Ingen hydraulik eller vandslanger går gennem interiøret, hvilket minimerer støjniveauet.