nyheder

AGROMEK

Mange tak for de mange besøg på Agromek! Vi glæder os til at se mange af jer igen i næste uge på jeres hjemmebane!


AGROMEK

Vi glæder os til at byde nuværende - såvel som nye samarbejdspartnere velkommen på Agromek. Mød os i Hal C stand 2740!


Tak for besøget og husk de andre...

Vi takker for nogle gode dage på Roskilde Dyrskue.
- og glæder os til at byde Jer velkommen på både Det Østjyske Fællesskue i Horsens, samt Landsskuet i Herning.

Mød også vores forhandlere rundt på de andre skuer landet over.


Bigab 7-10 - Pris 69.800,-
Leasing fra kun 35 kr om dagen!

Forhør om andre modeller via kontaktformularen

phone Kontakt mig vedrørende dette produkt

bigab 7 10

BIGAB-skifteladsystemet er bygget med henblik på om standard at opfylde mange af dine ønsker, men for at kunne give flere valgmuligheder end normalt og tilbyde en vogn efter netop dine behov, varierer udstyrs valgmulighederne alt efter model. BIGAB-vogne land-etilpasses i henhold til anvendelseslandets gældende sikkerhedsforskrifter for eksempel vis underkørsels- beskyttelse.

Træk

bigab traek

BIGAB tilbyder en række forskellige trækmuligheder til brug både fremad og ved bakning, alt sammen tilpasset i forhold til netop dine behov. Trækøjer, kuglekoblinger og VBG-træk- koblinger er nogle af de muligheder, du kan vælge. Billedet viser en bagmonteret VBG-trækkobling.

Bremseudstyr

bigab brems

BIGAB tilbyder flere bremsesystemer for at kunne vælge de rigtige bremser til den planlagte trækløsning. Vi tilbyder hydrauliske bremser, luftbremser (positivt/negativt system) og en kombination af luft og hydraulik. På billedet ses en luftbremse.

Rammelås

bigab rammelaas

For at undgå at traktoren løfter sig ved ladskift, anvender vi to forskellige hjælpemidler. Dels den hydrauliske bogieblokering, som anvendes på den.

Containerlås

bigab containerlaas

BIGAB er som standard udstyret med en mekanisk containerlås,̊s, men kan udstyres med en hydraulisk containerlås, som klemmer containeren fast på rammen. Billedet viser hydraulisk containerlås.

Elbetjent Styreventil

bigab styreventil

For at mindske antallet af slanger til traktoren kan BIGAB udstyres med en elbetjent styreventil med plads til seks dobbeltvirkende funktioner, som betjenes via en styreenhed i kabinen. Kræver tryk og fri retur. Den er let at tilpasse til LS- systemet.

Styrbare Aksler

bigab aksler

På BIGAB med affjedring er det muligt at montere en medløbende eller tvangsstyret aksel. Det mindsker slitagen dels på dækkene, dels på underlaget. Desuden medfører det et mindre behov for trækkraft. Billedet viser en medløbende aksel.

Bremseudstyr

bigab bremseudstyr

BIGAB tilbyder flere bremsesystemer for at kunne vælge de rigtige bremser til den planlagte trækløsning. Vi tilbyder hydrauliske bremser, luftbremser (positivt/negativt system) og en kombination af luft og hydraulik. På billedet ses en luftbremse.

Hydraulisk Regulering

bigab hydraulik

Vores udstyr omfatter også hydraulisk regulering mellem tipning og skift til de modeller, hvor dette ikke indgår som standard. Dette er et godt valg, hvis man i kabinen ønsker at kunne vælge mellem tipning og ladskift.

Rammestyring

bigab rammestyring

BIGAB kan udstyres med en rammestyret trækstang. Den perfekte løsning, når du skal dreje eller bakke ind, hvor det er trangt. Rammestyringen forbedrer også fleksibiliteten, når man bakker til containeren.

Kran

bigab kran2

Har du behov for en kran på din BIGAB, kan vi også her tilbyde flere muligheder. Dels varianten på billedet, dels en foldekran, som kan klappes sammen foran tårnet. Fjernbetjening af kranen er et fremragende hjælpemiddel.

Affjedret Trækstang

bigab traekstang

Af hensyn til en højere komfort under kørsel tilbyder vi en affjedret trækstang. Trækstangen bidrager til en blødere kørsel, fordi affjedringen optager stød fra vognen. På BIGAB 22-27 indgår den som standard, men den fåes som ekstraudstyr til de fleste modeller.