nyheder

Kom til skovdemodage 2017

Klik på billedet og download invitationen!

Kom helt ud i skoven ved Silkeborg og se bl.a. 

  • Den helt nye Komatsu Forest 855 udkører
  • Gierkink GMT 035 
  • Irus Deltrak fjernstyret redskabsbærer med skovknuserhoved
  • Bigab kroghejsevogn med 8 meter Z-kran
  • Schäffer minilæssere med bl.a. TMT Wood-clamp
  • TYM traktorer i forskelige størrelser mellem 23 og 75 hk, med redskaber fra Peruzzo og NHS.

Vi glæder os til at byde både nye og gamle kunder velkommen!


Nyt halmlad til Bigab

Smart halmlad til Bigab, med hydraulisk fastlåsning af ballerne. 
Udnyt de Bigabvogn til ekstra opgaver, som denne kunde der har fået ladet leveret i denne uge, så han er klar til høstsæsonen.

Ring til Jan Hansen på 40206328 for yderligere information. 


Så er BIGAB T8 landet!

Vi kan nu præsentere vores nye entreprenørvogn T8, under varemærket BIGAB. En unik vogn, med en super enkel opbygning af den flytbare bogie. En vogn der med lethed kan tilpasses den enkelte traktor eller hjulgraver. Den første af sin slags på markedet. Vognens chassis samt dens container er bygget af HSS-stål, hvilket giver brugeren en slidstærk vogn med en højere nyttelast. Ved brug af HSS-stål forlænges vognens livscyklus, da slitagen mindskes. Miljøpåvirkningen mindskes ligeledes gennem lavere brændstofforbrug for traktoren. Valget af stålkvaliteten har også givet BIGAB en unik mulighed for at producere en attraktiv vogn i et helt nyt og innovativt design. Den flytbare bogie giver dig DIN ideelle venderadius og vægtoverføring. Sidstnævnte underbygges af et flytbart træk. Med BIGAB T8 kan vi nu tilbyde en super stærk vogn, med en egenvægt på blot 1815 kg. Kontakt os og hør om vores meget attraktive introtilbud.


Bliv ejer af én Bigab-kroghejsevogn fra KUN 79.800,-
Leasing fra kun 27 kr om dagen

Forhør nærmere omkring Bigab via kontaktformularen nedenfor.

phone Kontakt mig vedrørende dette produkt

bigab 7 10

BIGAB-skifteladsystemet er bygget med henblik på om standard at opfylde mange af dine ønsker, men for at kunne give flere valgmuligheder end normalt og tilbyde en vogn efter netop dine behov, varierer udstyrs valgmulighederne alt efter model. BIGAB-vogne land-etilpasses i henhold til anvendelseslandets gældende sikkerhedsforskrifter for eksempel vis underkørsels- beskyttelse.

Træk

bigab traek

BIGAB tilbyder en række forskellige trækmuligheder til brug både fremad og ved bakning, alt sammen tilpasset i forhold til netop dine behov. Trækøjer, kuglekoblinger og VBG-træk- koblinger er nogle af de muligheder, du kan vælge. Billedet viser en bagmonteret VBG-trækkobling.

Bremseudstyr

bigab brems

BIGAB tilbyder flere bremsesystemer for at kunne vælge de rigtige bremser til den planlagte trækløsning. Vi tilbyder hydrauliske bremser, luftbremser (positivt/negativt system) og en kombination af luft og hydraulik. På billedet ses en luftbremse.

Rammelås

bigab rammelaas

For at undgå at traktoren løfter sig ved ladskift, anvender vi to forskellige hjælpemidler. Dels den hydrauliske bogieblokering, som anvendes på den.

Containerlås

bigab containerlaas

BIGAB er som standard udstyret med en mekanisk containerlås,̊s, men kan udstyres med en hydraulisk containerlås, som klemmer containeren fast på rammen. Billedet viser hydraulisk containerlås.

Elbetjent Styreventil

bigab styreventil

For at mindske antallet af slanger til traktoren kan BIGAB udstyres med en elbetjent styreventil med plads til seks dobbeltvirkende funktioner, som betjenes via en styreenhed i kabinen. Kræver tryk og fri retur. Den er let at tilpasse til LS- systemet.

Styrbare Aksler

bigab aksler

På BIGAB med affjedring er det muligt at montere en medløbende eller tvangsstyret aksel. Det mindsker slitagen dels på dækkene, dels på underlaget. Desuden medfører det et mindre behov for trækkraft. Billedet viser en medløbende aksel.

Bremseudstyr

bigab bremseudstyr

BIGAB tilbyder flere bremsesystemer for at kunne vælge de rigtige bremser til den planlagte trækløsning. Vi tilbyder hydrauliske bremser, luftbremser (positivt/negativt system) og en kombination af luft og hydraulik. På billedet ses en luftbremse.

Hydraulisk Regulering

bigab hydraulik

Vores udstyr omfatter også hydraulisk regulering mellem tipning og skift til de modeller, hvor dette ikke indgår som standard. Dette er et godt valg, hvis man i kabinen ønsker at kunne vælge mellem tipning og ladskift.

Rammestyring

bigab rammestyring

BIGAB kan udstyres med en rammestyret trækstang. Den perfekte løsning, når du skal dreje eller bakke ind, hvor det er trangt. Rammestyringen forbedrer også fleksibiliteten, når man bakker til containeren.

Kran

bigab kran2

Har du behov for en kran på din BIGAB, kan vi også her tilbyde flere muligheder. Dels varianten på billedet, dels en foldekran, som kan klappes sammen foran tårnet. Fjernbetjening af kranen er et fremragende hjælpemiddel.

Affjedret Trækstang

bigab traekstang

Af hensyn til en højere komfort under kørsel tilbyder vi en affjedret trækstang. Trækstangen bidrager til en blødere kørsel, fordi affjedringen optager stød fra vognen. På BIGAB 22-27 indgår den som standard, men den fåes som ekstraudstyr til de fleste modeller.