nyheder

Tak for besøget, vi er på vej videre til Landsskuet

Tak for et godt besøg på Det Østjyske Fællesskue i Horsens.
En udstilling med fint vejr og god interesse.

Vi ses næste gang på Landsskuet i Herning.
- men også i weekenden vil vores maskiner være at finde ved vores forhandlere på Hjørring Dyrskue.


FORÅRSTILBUD - NU kun 49.900,- DKK

Arctic Cat 550 EFI 4x4
Aldrig set billigere til kun 49.900,- + moms

MEGET Begrænset antal.

Inkl. spil og træk


Forårstilbud: Arctic Cat 400 fra kun 34900,-

Vi har Arctic Cat 400 på lager fra kun 34.900,-
Eller i 4x4 + 5000,-, SÅ LÆNGE LAGER HAVES!

Priserne er ekskl. moms.


Nyhedsarkiv

Share our passion

ARCTIC CAT er en af verdens største producenter af ATV'er.
Arctic Cat har sit navn, fordi den amerikanske fabrik oprindelig er grundlagt med produktion af snescootere, som stadig er en vigtig aktivitet. Firmaet har europæisk hovedsæde i Østrig.

Individuel affjedring
Arctic Cat har individuel affjedring på hjulene, en stor frihøjde og en lille venderadius. Alle modellerne kan forsynet med træk, som er monteret direkte på chassiset, og på nogle modeller er der spil monteret som standard ? et spil med forsegling og overbelastningssikring.

Både traktor og bil
Arctic Cat er forberedt til indregistrering henholdsvis som traktor og som bil. Det giver alsidige anvendelsesmuligheder også ved kørsel på offentlig vej.
Modelprogrammet begynder ved en motorstørrelse på 400 cc og slutter med en benzinmodel med 700 cc samt en diesel model TRV. Den leveres både i en kort og en lang version.

arctic cat700 4x4

Tre i en model
Som noget særligt er den lange version af TRV modellerne bygget op sådan, at nok har du kun en maskine, men på grund af den store aksel-afstand har du muligheden for at omdanne den til tre.
Du kan vælge at have et enkelt sæde med enten et gitter-rack eller en cargo-boks på bagenden. Eller du kan montere et ekstra passagersæde så det bliver en to-personers TRV. Alt i alt får du tre modeller i en enkelt Arctic Cat maskine. Du kan skifte mellem de tre muligheder på under et minut.